Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Το κόμμα Ερντογάν συνεργάζεται με το Ισλαμικό Κράτος”

“Το κόμμα Ερντογάν συνεργάζεται με το Ισλαμικό Κράτος”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Η KESK (η αντίστοιχη τουρκική ΑΔΕΔΥ) και η Ένωση Εκπαιδευτικών διαδήλωσαν στην Κωνσταντινούπολη ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί η τουρκική κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το Ισλαμικό Κράτος και στην πολιορκημένη κουρδική πόλη Κομπάνι στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας.

Σκοπός των διαδηλωτών ήταν διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία του ισλαμιστικού κόμματος του Ερντογάν (AKP). Τα σύνθημα που φώναζαν τα συνδικάτα της Τουρκίας ήταν “Το Ισλαμικό Κράτος δολοφονεί αμάχους και το AKP είναι συνεργάτης του στο έγκλημα”.

Ωστόσο, η πορεία ανακόπηκε από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στα γραφεία του ισλαμιστικού κόμματος. Μάλιστα, τα κανόνια νερού (οι γνωστές “αύρες”) έριξαν νερό μπροστά στα πόδια των συνδικαλιστών προειδοποιητικά για να μην επιχειρήσουν να σπάσουν τις γραμμές της Αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα