Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς μάσκα η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε τον σουλτάνο του Ομάν

Χωρίς μάσκα η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε τον σουλτάνο του Ομάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ομάν,

Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε, όρθια και χωρίς μάσκα, τον σουλτάνο του Ομάν, Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ αλ Σάϊντ και τη σύζυγό του σε ένα σαλόνι του πύργου του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο.

Του έσφιξε το χέρι χωρίς να φοράει γάντια.

Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας, που βρίσκεται στον θρόνο σχεδόν 70 χρόνια, προκαλεί ανησυχία από τότε που οι γιατροί της της είπαν να ξεκουραστεί στις 20 Οκτωβρίου και πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο για «προκαταρκτικές» εξετάσεις, η φύση των οποίων δεν διευκρινίστηκε.

Έκτοτε, περιόρισε σημαντικά τις δραστηριότητές της και ακύρωσε την παρουσία της στη Σύνοδο για το Κλίμα COP26 στη Σκωτία.

Πραγματοποιεί τις περισσότερες ακροάσεις της μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την ώρα που η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη αυτή τη στιγμή με μια έξαρση των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού, η Ελισάβετ αναμένεται να παραστεί την επόμενη Τρίτη στο Ουίνδσορ σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο γεύμα με μέλη της οικογένειάς της, παρουσία 50 ανθρώπων, σύμφωνα με την ταμπλόιντ The Sun.

Η εκδήλωση αυτή, πρώτη αυτού του είδους μετά τον θάνατο τον Απρίλιο το συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου, υπάρχει, εντούτοις, κίνδυνος να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Σχετικά άρθρα