Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η διαδηλώτρια – νοσοκόμα στο Κίεβο, που την “πέθαναν”, είναι ζωντανή και… τουϊτάρει!

Η διαδηλώτρια – νοσοκόμα στο Κίεβο, που την “πέθαναν”, είναι ζωντανή και… τουϊτάρει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίεβο, Ολέσια Ζουκόφσκα, Ουκρανία,

Το μονολεκτικό tweet της, “πεθαίνω”, που ανάρτησε βαριά τραυματισμένη από σφαίρα στον αυχένα έγινε πρώτη είδηση σε όλον τον κόσμο, με τη βεβαιότητα ότι η Ολέσια Ζουκόφσκα (Olesya Zhukovskaya), διαδηλώτρια – νοσοκόμα, ήταν νεκρή.

pethaino

Τουλάχιστον έτσι μετέδιδαν τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης. Εμείς, ως tribune, σταθήκαμε επιφυλακτικοί στην είδηση του θανάτου της και δεν τη βεβαιώσαμε. Δείτε σχετικά εδώ: Εθελόντρια έγραψε στο twitter «πεθαίνω» όταν την πυροβόλησαν.

Ευτυχώς για την κοπέλα, δυστυχώς για τη μαύρη προπαγάνδα της Δύσης, που ψάχνει συγκινητικές ιστορίες για να στηρίξει τους εξτρεμιστές νεοναζί διαδηλωτές της Ουκρανίας, η Ολέσια ζει!

Με νέο της tweet ενημέρωσε τον πλανήτη ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Είμαι ζωντανή! Ευχαριστώ όλους όσοι με υποστήριξαν και προσευχήθηκαν για μένα! Είμαι ακόμη στο νοσοκομείο και είμαι σε σταθερή κατάσταση!» έγραψε η 21 ετών Ολέσια Ζουκόφσκα.

Δείτε το tweet, “ζωντανά” συνδεδεμένο από το λογαριασμό της:

Η νοσοκόμα δέχθηκε σφαίρα στον αυχένα και πρόλαβε να ανεβάσει στο twitter μια τελευταία λέξη πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση: «Πεθαίνω!» έγραψε και αυτό το μήνυμα έγινε «ανάρπαστο» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διεθνή ΜΜΕ, ενώ δημοσιοποιήθηκε και φωτογραφία της στην οποία εικονίζεται γεμάτη αίματα.

Σχετικά άρθρα