Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τεράστια επίθεση αυτοκτονίας στην Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος

Τεράστια επίθεση αυτοκτονίας στην Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,

Η είδηση συγκλονίζει το twitter. Ο εικονιζόμενος τζιχαντιστής εξαπέλυσε με το ειδικά διαμορφωμένο – παγιδευμένο όχημα που βλέπετε, επίθεση αυτοκτονίας πάνω στις θέσεις των αριστερών Κούρδων ανταρτών που υπερασπίζονται την πόλη Κομπάνι στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.

Το Ισλαμικό Κράτος όταν τα βρίσκει σκούρα, στέλνει φενταγίν που οδηγούν αυτοκίνητα βόμβες πάνω στα οχυρώματα των αντιπάλων του. Ο οδηγός σκοτώνεται, γίνεται μάρτυρας και πάει κατευθείαν στον “Παράδεισο” τρισευτυχισμένος, ενώ το όχημα λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός που “σπάει” τις άμυνες και σκορπίζει θάνατο από ατσάλι και φωτιά.

Το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, οι τζιχαντιστές που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος υπέστησαν απανωτές ήττες από τους Κούρδους μαχητές του YPG, με βαριές απώλειες. Οι Κούρδοι αριστεροί μαχητές κατάφεραν όχι απλώς να σκοτώσουν δεκάδες μακελάρηδες, αλλά και να τους απωθήσουν από τις θέσεις που είχαν προωθηθεί (διαβάστε σχετικά εδώ: Οι Κούρδοι σκότωσαν δεκάδες τζιχαντιστές στην Κομπάνι – φωτογραφίες).

Βλέποντας το αδιέξοδο και το γύρισμα της μάχης υπέρ των Κούρδων, οι παρανοϊκοί τζιχαντιστές εξαπέλυσαν την τρομερή επίθεση αυτοκτονίας. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε προς το παρόν. Οι εικόνες που δημοσιεύουμε του βομβιστή αυτοκτονίας, του οχήματός του και της έκρηξης, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από το Ισλαμικό Κράτος.

islamiko-kratos-2

Σχετικά άρθρα