Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο σύμβουλος του Ερντογάν Τζασίν λέει ότι η Τουρκία μας έριξε γροθιά με τα Εμιράτα

Ο σύμβουλος του Ερντογάν Τζασίν λέει ότι η Τουρκία μας έριξε γροθιά με τα Εμιράτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία,

Ο σύμβουλος του Ερντογάν, ο απόστρατος Μεσούτ Χακί Τζασίν, γνωστός για τις επιθετικές και προκλητικές δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε Αν. Μεσόγειο, Λιβύη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε σχέση με την Ελλάδα, λέγοντας τα εξής:

«Η παγίδα που είχε κάνει η Ελλάδα για την Τουρκία κομματιάστηκε

»Η Τουρκία πρώτα χτύπησε με την δεξιά της μπουνιά την Αθήνα στην Λιβύη και με την αριστερή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βγάζοντας τους νοκάουτ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστειάνθρωπος Τζασίν υιοθετεί μία ημιπαράφρονα ρητορική.

Στο παρελθόν είχε πει ότι θα βυθίσει την Κρήτη.

Και ανεξάρτητα από τι νομίζει ότι κατάφεραν οι Τούρκοι στη Λιβύη, αυτό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο κι εάν δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζει, είναι ένα θέμα.

Σημειώνουμε ότι οι Εμιρατιανοί σύμμαχοί μας διαβεβαιώνουν ότι με την Τουρκία είναι μόνο οικονομικό. Ωστόσο, οι δηλώσεις του υπουργού Βιομηχανίας τους δεν «καταπίνονται» εύκολα. Όφειλε να έχει μέτρο.

Δεν είναι τόσο η συμφωνία με την Τουρκία (ας την αγοράσουν «μπιτ παρά» αφού τη βρήκαν χρεοκοπημένη), είναι οι δηλώσεις του υπουργού Βιομηχανίας των Εμιράτων, που χαρακτήρισε την Τουρκία «φυσικό εταίρο» και είπε ότι «έχουμε κοινά συμφέροντα με την Τουρκία», κουβέντες απαράδεκτες, κουβέντες μαχαιριές. Ας τον συμμαζέψουν και να του μάθουν τρόπους.

Να θυμούνται καλά στην περιοχή ότι η Ελλάδα δεν απογοητεύει τους συμμάχους της. Θα έπρεπε να το είχαν εμπεδώσει τόσους αιώνες που ζουν μαζί μας.

Και για όποιον γνωρίζει τουρκικά, η εκπομπή όπου «ξεσπάθωσε»:

Σχετικά άρθρα