Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Tραμπ πουλάει το ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον έναντι 375 εκατ. δολαρίων

Ο Tραμπ πουλάει το ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον έναντι 375 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ξενοδοχεία, Ουάσιγκτον,

Αλλάζει χέρια το γνωστό ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον, με τον όμιλο του να φτάνει σε συμφωνία με την επενδυτική CGI Merchant για την πώλησή του έναντι του ποσού των 375 εκατ. δολαρίων.

Το ξενοδοχείο του πρώην Πλανητάρχη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης, με έρευνα του Κογκρέσου να δείχνει πως κατέγραψε ζημιές άνω των 79 εκατ. δολαρίων κατά τη διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της αγοροπωλησίας το Trump International Hotel θα μετονομαστεί σε Waldorf Astoria με το μάνατζμεντ να το αναλαμβάνει ο γνωστός ξονοδοχειακός όμιλος Hilton.

Το ξενοδοχείο των 263 δωματίων βρισκόταν υπό πώληση από το 2019 και το deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Το εν λόγω κτίριο που μετράει 120 χρόνια ιστορίας, βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο και το 2012 είχε υποστεί μια μεγάλη ανακαίνιση από τον όμιλο του Τραμπ πριν ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το 2016.

Για την ιστορία, τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά το χρίσμα στον Ντόναλντ Τραμπ από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών να διεκδικήσει την θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα