Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ιταλική κυβέρνηση «περιορίζει» τις διαδηλώσεις των αντιεμβολιαστών

Η ιταλική κυβέρνηση «περιορίζει» τις διαδηλώσεις των αντιεμβολιαστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εμβόλιο, Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι ετοιμάζεται να περιορίσει τις διαδηλώσεις των αντιεμβολιαστών, στις διάφορες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση Rai, οι κινητοποιήσεις των αντιεμβολιαστών σύντομα δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται στα ιστορικά κέντρα των διαφόρων πόλεων, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πραγματοποιούν μόνο καθιστικές διαμαρτυρίες, χωρίς πορείες.

Στην Τεργέστη, αποφασίσθηκε ήδη η απαγόρευση των διαδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης μέχρι το τέλος του έτους, λόγω της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.

Στην πνευμονολογική κλινική του μεγαλύτερου νοσοκομείου της πόλης έχουν εισαχθεί 26 ασθενείς με σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού.

Στην ευρύτερη βορειοανατολική περιφέρεια του Φριούλι Βενέτσια Τζούλια, τα δυο τρίτα των ασθενών που μεταφέρονται στα έκτακτα περιστατικά των νοσοκομείων είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Συνολικά, στην Ιταλία η πανδημία στη φάση αυτή, παραμένει ακόμη υπό έλεγχο.

Την Τρίτη καταγράφηκαν 6.032 νέα περιστατικά και 68 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Στις βόρειες περιφέρειες Βένετο, Λιγουρία και Πεδεμόντιο, όμως, τις τελευταίες ημέρες οι μολύνσεις άρχισαν να αυξάνονται επικίνδυνα.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να περιορίσουμε την εγρήγορσή μας.

»Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μας λέει ότι ο χειμώνας θα φέρει σημαντικά προβλήματα.

»Εμείς, στο άμεσο μέλλον, θα επιμείνουμε στη χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου», δήλωσε, τέλος, ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.

Σχετικά άρθρα