Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτέλους: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι

Επιτέλους: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν το Ισλαμικό Κράτος στην Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζενάν Μουσά, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Έπρεπε να μπουν οι τζιχαντιστές μέσα στην Κομπάνι και να υψώσουν τα λάβαρά τους για να δώσουν τελικά εντολή να βομβαρδίσουν τους τζιχαντιστές.

Εδώ και μία ώρα οι συμμαχικές δυνάμεις βομβαρδίζουν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή γύρω την Κομπάνι, όπως μεταδίδει η μοναδική ρεπόρτερ που είναι στην πόλη στο πλευρό των Κούρων, η Τζενάν Μουσά.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή της οι δύο σημαίες των τζιχαντιστών στα κεντρικά κτίρια στην ανατολική πόλη αλλά σημειώνει ότι στο κέντρο της Κομπάνι ακόμη ανεμίζει η σημαία των Κούρδων.

Όπως σημειώνει η ίδια, είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν ημέρα δείχνοντας ταυτόχρονα του πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση.

Οι γυναίκες και τα παιδιά έχουν εγκαταλείψει την Κομπάνι και οι μόνοι που έχουν μείνει είναι οι μαχητές Κούρδοι και μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων που όπως δηλώνουν προτιμούν να πεθάνουν παρά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Σχετικά άρθρα