Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γυμνός Σκωτζέζος φωτογράφισε την οχηματοπομπή του Μπάιντεν

Γυμνός Σκωτζέζος φωτογράφισε την οχηματοπομπή του Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία, Τζο Μπάιντεν,

Καθ’ οδό για τον χώρο διεξαγωγής της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα COP26 στη Σκωτία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προς έκπληξή του φωτογραφήθηκε την Τρίτη από έναν άνδρα… που ήταν γυμνός.

Δημοσιογράφοι που ταξίδευαν μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ανέφεραν το περιστατικό που συνέβη καθώς ο Τζο Μπάιντεν ταξίδευε από το Εδιμβούργο στη Γλασκόβη, όπου διεξάγεται η διάσκεψη.

«Κάποια στιγμή, ενώ ακόμη οδηγούσαμε σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους, ένας ψηλός, γυμνός Σκωτσέζος στάθηκε στο παράθυρo ενός σπιτιού και τράβηξε με το τηλέφωνό του φωτογραφία την οχηματοπομπή», είπαν.

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Μπάιντεν είδε μέσα από το «Θηρίο» («The Beast»), το παρατσούκλι του θωρακισμένου προεδρικού οχήματος, αυτόν τον μάλλον ντροπαλό θεατή.

Το 2016, ο προκάτοχος του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ έγινε δεκτός με μουσική από το μεξικανικό συγκρότημα Juan Direction κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πρέστγουικ της Γλασκόβης.

Αυτή η απροσδόκητη υποδοχή ήταν αντίδραση στην πρόταση του ακόμη τότε υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ μεγιστάνα για την ανέγερση τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ για να αποτροπή διέλευσης Μεξικανών μεταναστών.

Σχετικά άρθρα