Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε τέλος στις φήμες για την υγεία της

Η βασίλισσα Ελισάβετ έβαλε τέλος στις φήμες για την υγεία της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση στην υγεία της έβαλε η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία εθεάθη τη Δευτέρα να οδηγεί μόνη της το αυτοκίνητό της μέσα στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η 95χρονη μονάρχης, για την υγεία της οποίας υπήρχε έντονη ανησυχία, οδήγησε μόνη της το αυτοκίνητό της, μια πράσινη Jaguar.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ με μαντήλι στα μαλλιά και γυαλιά ηλίου στη θέση του οδηγού, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν το παλάτι να βρίσκεται σε πανικό, με τη Bild να αναφέρει σε άρθρο της πως «στην πραγματικότητα είναι χειρότερα απ΄ ό,τι γνωρίζουμε».

Τα ερωτήματα για την πορεία της υγείας άρχισαν να πληθαίνουν όταν η μονάρχης μετά από ένα διάλειμμα για ξεκούραση ακύρωσε τη συμμετοχή της στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, που πραγματοποιείται στη Γλασκόβη, στη Σκωτία.

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν συστήσει στη βασίλισσα Ελισάβετ να ξεκουραστεί για ένα διάστημα αφότου χρειάστηκε να περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα