Ισλαμικό ΚράτοςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Το 80% που νόσησαν είχαν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Ρωσία: Το 80% που νόσησαν είχαν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ρωσία,

Περίπου του 80% των πολιτών στη Ρωσία, οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik-V, αλλά έχουν νοσήσει βαριά από τον κορωνοϊό, έχουν αγοράσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αυτί δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής του Εθνικού ερευνητικού κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας «Γκαμαλέι» της Μόσχας, Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για πλαστά πιστοποιητικά.

Ο Γκίντσμπουργκ διευκρίνισε, ότι το να ελεγχθεί αν κάποιος έχει εμβολιασθεί ή όχι, μπορεί να γίνει, αν δει τις σημάνσεις του σκευάσματος, οι οποίες καταχωρούνται αν κάποιος έχει εμβολιασθεί.

«Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι οι σημάνσεις αυτές δεν υπάρχουν στο 80% των ατόμων αυτών που εμφανίζονται ως εμβολιασθέντες» ανέφερε.

Ο Ρώσος επιστήμονας, αναφερόμενος στην πρακτικής της αγοράς πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, είπε ότι αποτελεί μέρος μόνο όσων στην πραγματικότητα συμβαίνουν.

«Οι άνθρωποί ξοδεύουν χρήματα και με τα δικά τους αυτά χρήματα στην συνέχεια νοσούν και πεθαίνουν.

»Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους.

»Προφανώς με τον τρόπο αυτό αλλάζει η ψυχολογία τους.

»Νομίζουν, ότι έχουν πράγματι εμβολιασθεί και παύουν να τηρούν τα όποια μέτρα προστασίας.

»Ο κίνδυνος να νοσήσουν, αυξάνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους, αλλά εκτός των άλλων εκθέτουν σε θανατηφόρο απειλή και τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.

Σχετικά άρθρα