Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή στο twitter για τον Ομπάμα – “Πρόδωσε τους Κούρδους”

Οργή στο twitter για τον Ομπάμα –  “Πρόδωσε τους Κούρδους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Twitter, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπάρακ Ομπάμα, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Γιγαντώνεται το κύμα οργής στο twitter ενάντια στον Μπάρακ Ομπάμα, τις ΗΠΑ και την υποτιθέμενη συμμαχία που έχει συστήσει με τους Άραβες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Αμέτρητοι χρήστες κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος έξω από την Κομπάνι και έχουν εγκαταλείψει τους Κούρδους μαχητές του YPG στη μοίρα τους, να σφαγιαστούν από το Ισλαμικό Κράτος.

Υπενθυμίζουμε ότι το tribune πρώτο και μοναδικό, εδώ και ημέρες, είχε γράψει ότι οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν και δεν βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές. Μόνο εμείς τολμήσαμε να πούμε αυτό που βλέπει πλέον όλη ανθρωπότητα, ότι η Κομπάνι προδόθηκε από τη συμμαχία του Ομπάμα.

Υπενθυμίζουμε τα άρθρα μας:

1. Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν… πέντε τζιχαντιστές στην Κομπάνι(!)
2. Οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος – Διάβασε γιατί!
3. Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος

Πλέον όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα, όλες οι δυτικές κοινωνίες, παρακολουθούν ζωντανά την προδοσία της Κομπάνι. Την προδοσία των αριστερών Κούρδων ανταρτών από τη Δύση. Το αλισβερίσι Τουρκίας, ΗΠΑ και Ισλαμικού Κράτους που αποσκοπεί στη γενοκτονία του κουρδικού λαού στη Συρία.

Εμείς δεν πρόκειται να σιωπήσουμε σε αυτό το έγκλημα. Όπως δεν σιωπούν και χιλιάδες χρήστες του twitter που φωνάζουν και απαιτούν τώρα να χτυπηθούν οι τζιχαντιστές, πριν πέσει η Κομπάνι στα αιματοβαμμένα λεπίδια τους…

Σχετικά άρθρα