Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμβολιαστικό κέντρο η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Μελβούρνη

Εμβολιαστικό κέντρο η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Μελβούρνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, Ελληνική Ομογένεια, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μελβούρνη,

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης θα λειτουργήσει προσωρινό εμβολιαστικό κέντρο στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Thornbury για να βοηθήσει την τοπική κοινότητα να εμβολιαστεί για τον COVID-19.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας, Βασίλης Παπαστεργιάδης, ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πρόταση της Κοινότητας δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που συνεργαζόμαστε με το Βικτωριανό Υπουργείο Υγείας για να φέρουμε τον εμβολιασμό πιο κοντά στους ανθρώπους και σε ένα οικείο περιβάλλον.

»Τα εμβόλια για την COVID-19 είναι δωρεάν, ασφαλή και εθελοντικά.

»Η επιλογή του εμβολιασμού βοηθά στην προστασία της οικογένειάς μας και της κοινότητάς μας».

Ο Ταμίας της Κοινότητας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας της Αυστραλίας, Επίκουρος Καθηγητής Μαρίνης Πιρπιρής, δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία λέγοντας:

«Ενθαρρύνω όλους στην ελληνική παροικία και στην περιοχή αυτή να εμβολιαστούν, καθώς θα σας κάνει ασφαλείς εσάς και την οικογένειά σας».

Θα υπάρχουν ελληνόφωνοι γιατροί, καθώς και διερμηνείς στον χώρο, εάν οι άνθρωποι επιθυμούν να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 και για τυχόν ανησυχίες ασφάλειας που μπορεί να έχουν.

Τα μέλη της κοινότητας ενθαρρύνονται να φέρουν μαζί τους την οικογένεια και τους φίλους τους για να εμβολιαστούν.

Σχετικά άρθρα