Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Σκοτώστε τις οικογένειες των στρατιωτών στις ΗΠΑ

Ισλαμικό Κράτος: Σκοτώστε τις οικογένειες των στρατιωτών στις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Συρία, Τζιχαντιστές,

Με επείγον σήμα του στρατού των ΗΠΑ, καλούνται οι στρατιώτες που μετέχουν στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και σε επιχειρήσεις σε άλλες αραβικές – μουσουλμανικές χώρες, να προστατεύσουν τις οικογένειές τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την απειλή των τζιχαντιστών, ότι θα βρουν μέσα από τα social media ποιοι μετέχουν στις επιχειρήσεις και θα σκοτώσουν τις οικογένειές τους πίσω στην Αμερική.

Το έκτακτο σήμα, που το αποκαλύπτει το FOXnews, έχει σταλεί από το ειδικό κέντρο αντιμετώπισης απειλών κατά του στρατού (ATIC, Army Threat Integration Center), και περιέχει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως μπορούν να προστατεύσουν τις οικογένειές τους αλλά και το προφίλ τους στα social media, προκειμένου να μην ταυτοποιήσουν οι τζιχαντιστές ότι πολεμούν εναντίον τους.

Στο ένα από τα απειλητικά μηνύματα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, καλούν τους μουσουλμάνους να βρουν τα στοιχεία των στρατιωτών από τον τηλεφωνικό κατάλογο και τα social media, να πάνε στα σπίτια των οικογενειών τους και να τους σκοτώσουν.

Όπως αποκαλύπτει στο FOX, πηγή από τον στρατό των ΗΠΑ που έχει γνώση του εγγράφου, οι απειλές θεωρούνται εξαιρετικά σοβαρές.

“Το έγγραφο αυτό μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση” δήλωσε η ίδια πηγή στο FOX.

Σχετικά άρθρα