Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι Τουρκοκύπριοι αποσχιστές συνεργάτες της κατοχής χάνουν τα κυπριακά διαβατήριά τους

Ποιοι Τουρκοκύπριοι αποσχιστές συνεργάτες της κατοχής χάνουν τα κυπριακά διαβατήριά τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος,

Τα ονόματα των 14 Τουρκοκύπριων πολιτικών των οποίων ανακαλούνται τα διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας κατόπιν απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου δημοσιεύει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Κίπρις Ποστασί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η τουρκοκυπριακή εφημερίδα στη λίστα περιλαμβάνεται ο κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, μέλη του λεγόμενου και παράνομου ψευτο-υπουργικού συμβουλίου των κατεχόμενων και μέλη της παράνομης «επιτροπής» ανοίγματος Βαρωσίων που συστάθηκε από την παράνομη ψευτο-«προεδρία» του ψευδοκράτους.

Τα 14 στελέχη του κατοχικού καθεστώτος που χάνουν τα κυπριακά διαβατήρια είναι τα εξής:

Ersin Tatar

Ersan Saner

Ertuğruloğlu

Olgun Amcaoğlu

Kutlu Evren

Ünal Üstel

Nazım Çavuşoğlu

Eroğlu Canaltay

Fikri Ataoğlu

Koral Çağman

Oğuzhan Hasipoğlu

Vedat Yorucu

Tülen Saner

Hasan Sungur

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Κάτω από τον τίτλο, «Κάθε μέρα 200 νέοι “πολίτες”», η “Αβρούπα” γράφει ότι το παράνομο ψευτο-«υπουργείο εσωτερικών» διανέμει «υπηκοότητες» με έντονους ρυθμούς κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ότι η παράνομη ψευτο-«κυβέρνηση» δεν απαντά στα ερωτήματα που τίθενται σε σχέση με τις «υπηκοότητες».

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παράνομος ψευτο-“βουλευτής” του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP), Ασίμ Ακάνσοϊ ανέφερε ότι «φτάνουν στα αυτιά μας πληροφορίες ότι το “Υπουργείο Εσωτερικών” παραχωρεί υπηκοότητες με εντατικό τρόπο εδώ και ορισμένο χρονικό διάστημα.

»Περιμένει αναπάντητο εδώ και τρεις μήνες το ερώτημα, που υπέβαλα γραπτώς αναφορικά με το πόσα άτομα υπάρχουν στη λίστα αναμονής όσον αφορά τα χρόνια σε σχέση με τις άδειες εργασίας».

Όπως δεν γίνεται καμία δήλωση από το αρμόδιο παράνομο ψευτο-«υπουργείο» για τις υπηκοότητες, που δίδονται, συνέχισε, έτσι και ο παράνομος ψευτο-“πρωθυπουργός” κ. Σανέρ διατηρεί τη σιωπή του.

«Είναι ορθές οι πληροφορίες ότι δίδεται υπηκοότητα σε 200 άτομα την ημέρα με έγκριση του υπουργείου;

»Ανησυχεί η κοινή γνώμη. Πρέπει γρήγορα να μοιραστούν με την κοινή γνώμη πληροφορίες που στηρίζονται στις πραγματικότητες», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα