ΤζιχαντιστέςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο: Τέλος τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό – Κατάργηση και της τηλεργασίας

Βέλγιο: Τέλος τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό – Κατάργηση και της τηλεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Tην άρση των περισσότερων περιορισμών για τον κορωνοϊό αποφάσισε η κυβέρνηση του Βελγίου.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η άρση των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση, την επαναλειτουργία των ντισκοτέκ και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, την αύξηση του αριθμού συμμετεχόντων σε εκδηλώσεις τόσο σε ανοιχτό και σε κλειστό χώρο με τη χρήση του covid safe ticket, την κατάργηση του μέτρου της τηλεργασίας και την άρση του μέτρου για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων σε συναθροίσεις στα σπίτια.

Ορισμένα εκ των μέτρων, όπως το άνοιγμα των ντισκοτέκ και η κατάργηση της τηλεργασίας, δεν θα εφαρμοστούν ακόμα στην περιφέρεια των Βρυξελλών καθώς ο αριθμός των εμβολιασμένων είναι μικρότερος από αυτόν της Φλάνδρας και της Βαλλονίας.

Επίσης, αποφασίστηκε να εξεταστούν οι συνθήκες για να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του νοσηλευτικού προσωπικού συμπεριλαμβανομένων των αυτοαπασχολούμενων στον χώρο της υγείας.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κροο τόνισε ότι τα αποτελέσματα από την επιτυχία του προγράμματος εμβολιασμού έχουν φανεί και κάλεσε και τους υπόλοιπους κάτοικους της χώρας που δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα.

Σχετικά άρθρα