Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαδούρο απειλεί τώρα και το CNN

Ο Μαδούρο απειλεί τώρα και το CNN
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CNN, Βενεζουέλα, Νίκολας Μαδούρο,

Απειλές κατά του τηλεοπτικού δικτύου CNN εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, διότι δεν του αρέσει ο τρόπος που καλύπτει το δίκτυο τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

«Έχω ζητήσει από τον υπουργό πληροφοριών να μεταφέρει στο CNN ότι έχουμε ξεκινήσει τη διοικητική διαδικασία για να τους απομακρύνουμε από τη Βενεζουέλα, εάν δεν διορθωθεί (η συμπεριφορά τους)», είπε ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση. «Φτάνει πια! Δεν θα αποδεχτώ τον πόλεμο προπαγάνδας ενάντια στη Βενεζουέλα», υποστήριξε.

Από πλευράς CNN, η εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου Μπριτζίτ Λεινίγκερ δήλωσε μέσω email στο Reuters ότι «Δεν έχουμε κανένα επίσημο σχόλιο αυτή τη στιγμή για όσα είπε ο πρόεδρος Μαδούρο σχετικά με το CNN».

Σημειώνεται ότι τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα δεν καλύπτουν ζωντανά τις διαδηλώσεις εναντίον του Μαδούρο που ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα με ένα ευρύ φάσμα αιτημάτων, που περιλαμβάνουν τον πληθωρισμό, την εγκληματικότητα, τη διαφθορά και την έλλειψη βασικών προϊόντων.

Ο Νίκολας Μαδούρο χρησιμοποιεί τακτικά τα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της εικόνας του ως διάδοχος του Ούγκο Τσάβες.

Για τους αντιπολιτευόμενους, σημαντικές πηγές ενημέρωσης είναι τα κοινωνικά δίκτυα καθώς δεν έχουν μεγάλη πρόσβαση στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα