Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθητής 14 ετών: “Είμαι τζιχαντιστής και θέλω να κόψω κεφάλια” (βίντεο)

Μαθητής 14 ετών: “Είμαι τζιχαντιστής και θέλω να κόψω κεφάλια” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκεφαλισμός, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ολλανδία, Τζιχαντιστές,

“Γεια σας. Είμαι μέλος του Ισλαμικού Κράτους και θέλω να κόψω τα κεφάλια των Εβραίων” λέει στο βίντεο που ανήρτησε μαθητής από το Γυμνάσιο του Χέγκελο στην Ολλανδία.

Ο μαθητής, που είναι μουσουλμάνος με καταγωγή από βαλκανική χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Ντε Τέλεγραφ που αποκάλυψε και το θέμα, αποβλήθηκε από το σχολείο και συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον τύπο της Ολλανδίας δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν οι διαδικασίες κινήθηκαν από το βίντεο ή επειδή πριν από λίγες ημέρες είχε καταγγελθεί από το σχολείο στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος είχε μέσα στο σχολείο όπλο.

Το κρούσμα αυτό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γεγονότων από ακραίους μουσουλμάνους που έχουν ανησυχήσει όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και την κυβέρνηση.

Πάνω από 400 Ολλανδοί υπήκοοι έχουν φύγει από την χώρα και πολεμούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, ενώ βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την διαδήλωση, που έγινε στις 13 Αυγούστου από οπαδούς του ισλαμικού Κράτους, στους δρόμους της Ολλανδίας, κρατώντας τα λάβαρα των τζιχαντιστών.

Σχετικά άρθρα