Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταϊλάνδη: Βίασαν την κοπέλα πριν δολοφονήσουν άγρια το ζευγάρι

Ταϊλάνδη: Βίασαν την κοπέλα πριν δολοφονήσουν άγρια το ζευγάρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Βρετανία, Δολοφονίες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ομαδικός Βιασμός, Ταϊλάνδη, Τουρισμός,

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Βρετανίας παρακολουθεί την εξέλιξη του θρίλερ του βιασμού και της δολοφονίας στην Ταϊλάνδη της 23χρονης Χάνα Γουίδεριτζ (Hannah Witheridge) και του 24χρονου φίλου της Ντέιβιντ Μίλερ (David Miller) στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το νεαρό ζευγάρι τουριστών βρέθηκε δολοφονημένο στην παραλία του νησιού Koh Tao, στην Ταϊλάνδη. Οι δύο τους είχαν επισκεφθεί το δημοφιλές τουριστικό νησί τον Αύγουστο και το μοιραίο βράδυ είχαν πάει σε πάρτι μαζί με άλλους τουρίστες στην παραλία του νησιού. Τα δύο παιδιά είχαν βρεθεί γυμνά, είχαν χτυπηθεί άγρια πριν δολοφονηθούν, η κοπέλα είχε βιαστεί ενώ και οι δύο νέοι έφεραν βαριά τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, την άτυχη Χάνα τη βίασαν δύο άντρες, ενώ υπήρχε κι ένας τρίτος που απλά παρακολουθούσε το αποκρουστικό θέαμα. Στη συνέχεια, η κοπέλα δολοφονήθηκε από τους βιαστές της, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης που έχει αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση δολοφονίας.

Τα άψυχα κορμιά τους βρέθηκαν σε μία βραχώδη παραλία του νησιού Koh Tao της Ταιλάνδης. Έκτοτε,οι αρχές αναζητούν τους δράστες, ωστόσο με βάση τα στοιχεία που έχουν, μέχρι στιγμής, στην διάθεσή τους, τρία άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχιφύλακα, Πάνια Μαπέν στην εφημερίδα “Bangok Post”, δύο άντρες βίασαν την κοπέλα και εν συνεχεία την σκότωσαν ενώ υπήρξε και τρίτο άτομο το οποίο απλά παρακολουθούσε το θέαμα.

Οι σοροί της 23χρονης Βρετανής και του 24χρονου Ιρλανδού εντοπίστηκαν στο νησί Κoh Tao της Ταιλάνδης, που λειτουργεί ως πόλος έλξης για τους τουρίστες, αναφέρει η εφημερίδα “Independent”.

Οι Αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν πως βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό των δραστών επισημαίνοντας πως τα δύο διαφορετικά δείγματα σπέρματος που έχουν συλλέξει από το άψυχο σώμα της κοπέλας θα τους βοηθήσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Επιπλέον, οι Αρχές θεωρούν πως οι δράστες μπορεί να χρησιμοποίησαν αξίνες βλέποντας τα πολλαπλά τραύματα στα άψυχα κορμιά των τουριστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι σοροί εντοπίστηκαν μόλις 100 μέτρα από το σημείο που είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα ένα beach party. Η αστυνομία ελέγχει βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες σε κοντινά εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα ωστόσο, θεωρεί πως τα δείγματα σπέρματος είναι αυτά που θα ρίξουν φως στην έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικά άρθρα