Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι εξομολογείται φοιτήτρια που δουλεύει ως ιερόδουλη για να σπουδάσει

Τι εξομολογείται φοιτήτρια που δουλεύει ως ιερόδουλη για να σπουδάσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Independent, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιερόδουλες, Πορνεία, Φοιτητές,

Η 22χρονη Sophie εργάζεται ως ιερόδουλη για να πληρώσει το πανεπιστήμιο που σπουδάζει. Δεν πρόκειται για το πραγματικό της όνομα με την ίδια να χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως συνοδό.

«Μισώ τη λέξη πόρνη. Το μυαλό όλων στο άκουσμά της πάει σε αυτές που κάνουν πεζοδρόμιο, προκαλούν τους περαστικούς και κάνουν χρήση ναρκωτικών. Είμαι φοιτήτρια, εθελόντρια και δεν παίρνω ναρκωτικά. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος» τονίζει η 22χρονη.

Η νεαρή φοιτήτρια σημειώνει στη συνέντευξή της στην Independent ότι δεν έχει άλλη επιλογή εάν θέλει να ακολουθήσει τα όνειρά της, καθώς το φοιτητικό δάνειο δεν επαρκεί για να καλύψει τα έξοδα της διαμονής της και το κόστος διαβίωσης και τα πέντε χρόνια εντατικών μαθημάτων δεν της επιτρέπουν να πιάσει μια δουλειά με βάρδιες.

Στη συνέχεια, ανατρέχει στην πρώτη της εμπειρία με την πορνεία, όταν ήταν 19 χρονών. «Ήμουν νέα, δεν είχα ιδέα. Δεν ξέρεις πραγματικά τι κάνεις, για να είμαι ειλικρινής. Υποθέτω ότι απλά σκέφτεσαι αν θέλεις να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου ή όχι, και ξαφνικά αυτό γίνεται η καλύτερη επιλογή σου» αναφέρει.

Παράλληλα, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, η Sophie φροντίζει να διαφημίζει τις υπηρεσίες της σε sites ενηλίκων, ώστε να έχει εικόνα των πελατών μέσα από τις κριτικές άλλων ιερόδουλων.

Σχετικά άρθρα