Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν στο ξύλο Κούρδο πρόσφυγα

Οι Τούρκοι στρατιώτες σκότωσαν στο ξύλο Κούρδο πρόσφυγα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τουρκία,

Το firatnews γράφει ότι ο Σιβάν Μπετσέτ (Ciwan Behcet), ένας από τους 3 Κούρδους πρόσφυγες στην Τουρκία από τη Συρία, που αιχμαλωτίστηκαν από τους Τούρκους στρατιώτες ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα την Κυριακή, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τους Τούρκους και το άψυχο σώμα του πετάχτηκε πάνω στο συνοριακό φράχτη.

Ο Σιβάν Μπετσέτ, ο Μεσούτ Ισμαήλ (Meshut İsmail) και ο Ξιντβάν Εμίν (Xıdvan Emin) από το χωριό Κερμάν (Qerman) του συριακού Κουρδιστάν, πιάστηκαν ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα για να επισκεφτούν συγγενείς τους. Οι τρεις άνδρες χτυπήθηκαν άγρια από τους Τούρκους στρατιώτες. Ο Μετσέτ πέθανε από το ξύλο ενώ οι άλλοι δύο είναι σοβαροί τραυματισμένοι. Τόσο ο νεκρός όσο και οι τραυματίες πετάχτηκαν πάνω στον φράχτη των συνόρων.

Ο Ισμαήλ Χεσέν (Ismail Hesen), που πληροφορήθηκε ότι ο ανιψιός του Σιβάν σκοτώθηκε, είπε ότι ο Σιβάν πέρασε στο συριακό έδαφος για να πάρει χρήματα από τον πατέρα του, επειδή ο γιος του είναι άρρωστος από λευχαιμία εδώ και οκτώ μήνες. Επιστρέφοντας στο τουρκικό έδαφος με τους δύο φίλους του πιάστηκαν από τους Τούρκους στρατονόμους.

kourdos-nekros

Σχετικά άρθρα