Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστατωμένοι οι Γερμανοί να πληρώσουν στον Ερντογάν τα λύτρα για τους πρόσφυγες – Νέα δήλωση από Ούρσουλα

Αναστατωμένοι οι Γερμανοί να πληρώσουν στον Ερντογάν τα λύτρα για τους πρόσφυγες – Νέα δήλωση από Ούρσουλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, Πρόσφυγες, Τουρκία,

Μεγάλη κινητικότητα των Γερμανών για τα λύτρα, τον φόρο υποτελείας, που θα πληρώσει η ΕΕ στο τζιχαντιστικό καθεστώς Ερντογάν, για να μη στείλει τους Σύρους πρόσφυγες στην Ευρώπη.

Άνγκελα Μέρκελ, Χάικο Μάας, Ούρσουλα, όλο το σύστημα, όλο το ράιχ, τα τελευταία 24ωρα δίνει αγώνα για να πληρωθούν τα λύτρα στον Τούρκο πρόεδρο και μάλιστα «διαφημίζουν» την Τουρκία ως κάποια φιλάνθρωπη χώρα, αυτοί οι Γερμανοί, που συναγωνίζονται στην οικουμένη τους Τούρκους σε εγκλήματα πολέμου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επικαιροποιήσει τη συμφωνία της με την Τουρκία για το προσφυγικό, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, όπου θα συζητηθεί το θέμα.

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Τουρκία, όπου ζουν 3,7 εκατ. Σύροι πρόσφυγες, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται στην χώρα εδώ και 10 χρόνια», δήλωσε η Φον ντερ Λάιεν σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Βερολίνο.

«Δεν θα χρειαστούμε τόσο έντονη ανθρωπιστική βοήθεια όσο στο παρελθόν, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να έχουν μια προοπτική», είπε.

Η Τουρκία υπεύθυνη για το προσφυγικό

Οι Γερμανοί παραβλέπουν (ή αποκρύπτουν) ότι η Τουρκία με τις στρατιωτικές της επεμβάσεις στη Συρία ευθύνεται άμεσα για αυτό το προσφυγικό και για τη συνέχιση του πολέμου.

Σχετικά άρθρα