Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά 9χρονα κορίτσια για ερωτικές σκλάβες (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά 9χρονα κορίτσια για ερωτικές σκλάβες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BBC, ISIL, ISIS, Βιασμός, Βίντεο, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Ομαδικός Βιασμός, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος επιτρέπει, αν όχι προτρέπει, τους τζιχαντιστές του να βιάζουν γυναίκες και παιδιά των μειονοτήτων που ζουν στα εδάφη που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του.

Οι Κούρδοι Γιαζίντι είναι από εκείνους που έχουν τραβήξει τα περισσότερα. Εκατοντάδες κοπέλες και νεαρές γυναίκες της φυλής τους αιχμαλωτίστηκαν, πουλήθηκαν σκλάβες, υποχρεώθηκαν να παντρευτούν μακελάρηδες τζιχαντιστές, βιάστηκαν πολλές φορές και από πολλούς διαφορετικούς άνδρες.

Στο βίντεο του BBC μια κοπέλα της φυλής των Γιαζίντι, η Άτλα, εξιστορεί τι είδε με τα μάτια της να κάνουν στις γυναίκες και στα παιδιά οι μακελάρηδες τζιχαντιστές.

Όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ, η οικογένεια της κοπέλας αποφάσισε να υπερασπιστεί το χωριό τους, όταν επιτέθηκαν οι τζιχαντιστές, ώστε να κερδίσουν χρόνο για τους συγχωριανούς τους να φύγουν.

Ωστόσο, η ίδια η Άτλα αιχμαλωτίστηκε μαζί με άλλες γυναίκες και κορίτσια. Όπως μαρτυρά η ίδια στην κάμερα, κάθε μέρα ή ανά δύο ημέρες, άντρες έρχονταν και τις ανάγκαζαν να βγάλουν τα μαντίλια τους, που φορούσαν στα κεφάλια, για να τις δουν και να επιλέξουν ποιες ήθελαν.

“Πολλές βιάστηκαν. Τις τραβούσαν από τα μαλλιά έξω από το σπίτι που τις κρατούσαν. Αυτές που τις πήραν μαζί τους αγνοείται η τύχη τους”.

Η Άτλα είναι μια από τις ελάχιστες που κατάφεραν να αποδράσουν.

Στο ίδιο βίντεο θα ακούσετε επίσης μαρτυρίες ότι οι τζιχαντιστές έχουν αιχμαλωτίσει περίπου 5.000 Γιαζίντι και τους έχουν σκλάβους. Στα σκλαβοπάζαρα πουλάνε κορίτσια ακόμα και ηλικίας 9 ετών για ερωτική ικανοποίηση. Πολλές γυναίκες αυτοκτόνησαν, από το να πουληθούν σε χαρέμια.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα