Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aμερικανίδα εμβολιάστηκε και κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια

Aμερικανίδα εμβολιάστηκε και κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λοταρία, Οχάιο,

Το είπε και το έκανε ο κυβερνήτης του Οχάιο. Η Πολιτεία ανακοίνωσε τους πρώτους δύο νικητές του προγράμματος Vax-A-Million που εξασφαλίζει σε κατοίκους της που έχουν εμβολιαστεί το δικαίωμα να συμμετέχουν σε λοταρία με επαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η Άμπιγκεϊλ Μπουγκένσκε, η οποία εργάζεται ως μηχανικός στο Σίλβερτον, ήταν η πρώτη ενήλικη νικήτρια του γενναιόδωρου προγράμματος το οποίο ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Οχάιο, Μάικ Ντεγουάιν.

Στην πρώτη από τις προγραμματισμένες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκε την, Τετάρτη, η νεαρή γυναίκα κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια, έχοντας μάλιστα κάνει το εμβόλιο προτού καν ανακοινωθεί το χρηματικό κίνητρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η μητέρα της στον σταθμό Fox 8 στο Κλίβελαντ, η νεαρή μηχανικός δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη της και θέλει να ενθαρρύνει όλον τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί.

Ο κ. Ντουάιν διευκρίνισε ότι το έπαθλο αυτό θα δικαιούνται οι ενήλικοι κάτοικοι της πολιτείας που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Πλέον απομένουν 4 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν σε αντίστοιχες κληρώσεις.

Τα χρήματα θα αντληθούν από τα ομοσπονδιακά διαθέσιμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ξέρω πως ορισμένοι μπορεί να πουν “Ντουάιν, πάει, τρελάθηκες! Αυτή η ιδέα σου να μοιράσεις ένα εκατομμύριο δολάρια είναι τεράστια σπατάλη δημόσιου χρήματος”», σχολίασε ο κυβερνήτης.

«Όμως στην πραγματικότητα, αληθινή σπατάλη σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, όταν έχουμε διαθέσιμες δόσεις εμβολίων για οποιονδήποτε τις θέλει, είναι να χάνεται ακόμα και μία ζωή εξαιτίας της COVID-19», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα