Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι φιλότουρκοι τρομοκράτες της Χαμάς βομβάρδισαν σχολείο – Θα είχαν κάψει όλα τα παιδιά (βίντεο)

Οι φιλότουρκοι τρομοκράτες της Χαμάς βομβάρδισαν σχολείο – Θα είχαν κάψει όλα τα παιδιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασκελόν (Ασκάλων), Βίντεο, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Σχολείο στην Ασκαλώνα του Ισραήλ έπληξε πύραυλος των φιλότουρκων τζιχαντιστών της Χαμάς. Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, εάν το σχολείο λειτουργούσε όλα τα παιδιά θα είχαν καεί ζωντανά. Εγκαίρως και προληπτικά ο ισραηλινός στρατός είχε διατάξει να μη λειτουργήσουν τα σχολεία, αλλιώς η τραγωδία θα ήταν ανείπωτη.

Το Ισραήλ δεν βάζει τα παιδιά ανθρώπινες ασπίδες όπως κάνουν οι μισθοφόροι του Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Γάζα.

Ωστόσο, από τη τρομερή πυραυλική επίθεση δυστυχώς υπήρξαν θύματα μεταξύ των συμμάχων μας Ισραηλινών.

Δύο Ισραηλινοί σκοτώθηκαν την Τρίτη όταν ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξε ένα σπίτι στην Ασκαλώνα, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Οι τραυματίες Ισραηλινοί, θύματα των πυραυλικών επιθέσεων των ισλαμιστών και τζιχαντιστών τρομοκρατών, της Γάζας είναι δεκάδες.

Οι τζιχαντιστές μισθοφόροι του Ερντογάν ρίχνουν ρουκέτες στα τυφλά. Στόχος τους είναι οι άμαχοι και όχι στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε ότι οι Παλαιστίνιοι έριξαν 137 ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας με στόχο την Άζωτο (Ασχόντ) και την Ασκαλώνα (Ασκελόν) εντός πέντε λεπτών.

Δείτε τα βίντεο:

Σχετικά άρθρα