Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφανίστε το Ισλαμικό Κράτος – Κραυγή από την κόρη του Ντέιβιντ Χέινς

Αφανίστε το Ισλαμικό Κράτος – Κραυγή από την κόρη του Ντέιβιντ Χέινς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιβιντ Χέινς, Τζιχαντιστές,

«Αφανίστε το Ισλαμικό Κράτος». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η κόρη του Βρετανού ομήρου Ντέιβιντ Χέινς (David Haines) που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές και συγκεκριμένα τον βρετανικής καταγωγής δήμιο «Τζον».

Η 17χρονη Bethany Haines σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ITV News ζητά από τις συμμαχικές δυνάμεις να εξαλείψουν από το χάρτη το Ισλαμικό Κράτος για να σταματήσουν τους δολοφόνους τζιχαντιστές από άλλα αποτρόπαια εγκλήματα σαν τη φρικτή δολοφονία του πατέρα της.

«Όλο αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να αποκεφαλίζουν όποιον βρουν μπροστά τους. Δεν έχει σημασία τι καταγωγής είναι τα θύματα. Χιλιάδες Σύροι έχουν δολοφονηθεί. Πρέπει κάποιος να τους σταματήσει επιτέλους. Αν είναι να τους σταματήσουν με αεροπορικές επιδρομές ή με χερσαίες δυνάμεις ας γίνει έτσι. Με όποιο τρόπο αρκεί να τους αφανίσουν και αυτούς».

Αναφερόμενη στο έργο του πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν σε ΜΚΟ παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία τόνισε πως «πάντα ήθελε να προσφέρει, ασχέτως χρώματος ή θρησκείας. Βρισκόταν εκεί για να βοηθήσει όποιον μπορεί να είχε ανάγκη. Πάντα χαρούμενος, έκανε τους ανθρώπους γύρω του να γελούν λέγοντας αστεία. Αυτός ήταν ο μπαμπάς μου».

Τέλος, η Bethany Haines επιβεβαίωσε ότι οι φονιάδες τζιχαντιστές δεν έχουν στείλει καν τη σορό του πατέρα της, ώστε να τον θάψουν και να κλείσει ο μαρτυρικός κύκλος της οικογένειας.

«Δεν ξέρω αν το κάνουν για να μας βασανίσουν ή για να μας προκαλέσουν και άλλο πόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλω σαν κόρη του να μπορέσουμε να κλείσουμε το θέμα. Κατάφεραν να πάρουν τον άνθρωπό μας από κοντά μας. Πλέον θα ζει πάντα μέσα μας» καταλήγει η τραγική κόρη.

haines1

haines2

haines3

haines4

haines5

Σχετικά άρθρα