Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Το FBI βρήκε ποιος είναι ο αποκεφαλιστής “Τζον”

Ισλαμικό Κράτος: Το FBI βρήκε ποιος είναι ο αποκεφαλιστής “Τζον”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FBI - Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, ISIL, ISIS, Αμπντέλ Ματζέντ Αμπντέλ Μπάρι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Ο αποκεφαλιστής “Τζον”, ο δήμιος που έχει αναλάβει για το Ισλαμικό Κράτος να πριονίζει τους λαιμούς των δυτικών ομήρων, ταυτοποιήθηκε από το FBI.

Όπως δήλωσε την Πέμπτη ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, «πιστεύω ότι τον έχουμε ταυτοποιήσει. Δεν θα σας πω ποιος πιστεύουμε ότι είναι», είπε δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε ότι γνωρίζει την εθνικότητα του προσώπου αυτού, αν και αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς, τα οποία ανάρτησε στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος, δείχνουν έναν τζιχαντιστή της οργάνωσης, με καλυμμένο το πρόσωπο σε ρόλο δήμιου ο οποίος κρατά ένα μαχαίρι και μιλά αγγλικά με βρετανική προφορά, συγκεκριμένα μιλά τα πολυπολιτισμικά αγγλικά του Λονδίνου.

Στη συνέχεια βλέπουμε στα βίντεο τον “Τζον”, όπως αποκαλούν τον αποκεφαλιστή δήμιο, να πριονίζει τα κεφάλια των ομήρων.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι υποψίες για το ποιος μπορεί να είναι ο Τζον είχαν πέσει στον μουσουλμάνο ράπερ, με βρετανική υπηκόοτητα, Αμπντέλ Ματζέντ Αμπντέλ Μπάρι.

Σχετικά άρθρα