Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει το Μετρό στο Παρίσι

Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει το Μετρό στο Παρίσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μετρό, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Παρίσι, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Χάιντερ αλ Αμπάντι,

Επιθέσεις στο Μετρό στο Παρίσι αλλά και στους υπόγειους σιδηροδρόμους πολλών πόλεων στις ΗΠΑ σχεδιάζει το Ισλαμικό Κράτος, ισχυρίζεται η κυβέρνηση του Ιράκ επικαλούμενη «αξιόπιστες πληροφορίες».

Το παραπάνω ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χάιντερ Αλ Αμπάντι βρισκόμενος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, μιλώντας σε Αμερικανούς δημοσιογράφους.

«Σήμερα, ενώ βρίσκομαι εδώ, λαμβάνω ακριβείς αναφορές από τη Βαγδάτη για τη σύλληψη μερικών ατόμων, η οποία αποκάλυψε την ύπαρξη δικτύων στο Ιράκ τα οποία σχεδιάζουν τέτοιες επιθέσεις».

«Σχεδιάζουν επιθέσεις σε μετρό σε Παρίσι και Νέα Υόρκη», υπογράμμισε ο Χάιντερ Αλ Αμπάντι, ο οποίος χαρακτήρισε τις πληροφορίες αξιόπιστες.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ουάσιγκτον δεν διαθέτει στοιχεία τα οποία να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια του πρωθυπουργού του Ιράκ.

Σχετικά άρθρα