Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “έκαναν” στο δρόμο – ο αστυνομικός κοίταγε και γελούσε!

Το “έκαναν” στο δρόμο – ο αστυνομικός κοίταγε και γελούσε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Μαγιόρκα, Τουρισμός,

Τα “Σόδομα και τα Γόμορα” δεν συμβαίνουν μόνο στα ελληνικά… Φαληράκια, μια από τα ίδια, ίσως και χειρότερα, συμβαίνουν στην ισπανική Μαγιόρκα.

Βλέπετε είναι οι ξεσαλωμένοι Βρετανοί, οι οποίοι θεωρούν διασκέδαση τα όργια. Διότι ο Βρετανός τουρίστας για να διασκεδάσει πρέπει να πιει μέχρι να λιποθυμήσει και πριν λιποθυμήσει, εάν τα καταφέρει, να συνουσιαστεί όσο πιο παράδοξα γίνεται…

Δίχως, λοιπόν, να κομίζουμε κάποια τρομερή και φοβερή είδηση ή κάτι που δεν έχετε διαβάσει ή ακούσει ξανά, ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών αποφάσισε να το “κάνει” μέσα στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, το θέμα πήρε διαστάσεις διότι περαστικοί δήλωσαν ότι το όλο θέαμα παρακολουθούσε κι ένας αστυνομικός, που δεν έκανε τίποτα… Απλά χάζευε και γελούσε.

Δηλαδή, κανονικά, θα έπρεπε να τους περάσει χειροπέδες, αλλά ο άνθρωπος έκανε τα… στραβά μάτια, ενώ φυσικά έπαιρνε μάτι.

Αυτό, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ειδησάρα που είχε κυκλοφορήσει καιρό πριν, ότι μια τουρίστρια άνοιξε τα πόδια της σε 24 άνδρες (ολόκληρος λόχος λέμε) για να ένα δωρεάν ποτό. Φανταστείτε δηλαδή τι θα έκανε για κέρασμα ένα μπουκάλι.

Ο Δήμαρχος της Μαγιόρκα κατά καιρούς έχει εξαγγείλει διάφορες εκστρατείες για να αποκατασταθεί η “τάξη” και η “ηθική”, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει και πολλά…

Σχετικά άρθρα