Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμιστές ξυλοκόπησαν Αυστραλό στρατιωτικό στο Σίδνεϊ

Ισλαμιστές ξυλοκόπησαν Αυστραλό στρατιωτικό στο Σίδνεϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αυστραλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σίδνεϊ, Τζιχαντιστές,

Οι ισλαμιστές της Αυστραλίας έχουν πάρει, προφανώς, σοβαρά το κάλεσμα που απηύθυνε το Ισλαμικό Κράτος για μεταφορά του πολέμου μέσα στις δυτικές κοινωνίες, προτρέποντας σε επιθέσεις εναντίον όχι μόνο ένστολων αλλά και πολιτών.

Την Πέμπτη Αυστραλός στρατιωτικός δέχτηκε επίθεση στο Σίδνεϊ, από δύο άνδρες που περιγράφτηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες ως “μεσανατολικής καταγωγής” λόγω της εμφάνισής τους.

Η επίθεση αυτή έρχεται δύο ημέρες μετά τον νεαρό τζιχαντιστή που μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς έξω από αστυνομικό τμήμα της Μελβούρνης, λίγο πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο άνδρες πλησίασαν τον στρατιωτικό, που ήταν ένστολος, τον απείλησαν και τον ξυλοκόπησαν.

Επειδή τα κρούσματα αυτά έχουν αρχίσει και πληθαίνουν στην Αυστραλία, με πολλούς μουσουλμάνους από τη χώρα να πολεμάνε ως τζιχαντιστές με το Ισλαμικό Κράτος, η Αυστραλία έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό.

Από την άλλη, επιφανείς Αυστραλοί μουσουλμάνοι δηλώνουν ότι η κοινότητά τους στοχοποιείται αδίκως από τις δυνάμεις της τάξης και απειλείται από δεξιές οργανώσεις, καθώς η σκληρή πολιτική της κυβέρνησης για την καταπολέμηση των ριζοσπαστών ισλαμιστών κινδυνεύει να προκαλέσει αρνητικές συνέπειες.

Προφανώς παραβλέπουν την πραγματικότητα, ότι τζιχαντιστές μέσα στο έδαφος της Αυστραλίας έχουν αρχίσει να επιτίθενται…

Σχετικά άρθρα