Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο Αυστραλός τζιχαντιστής που μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς

Αυτός είναι ο Αυστραλός τζιχαντιστής που μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αυστραλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Μελβούρνη, Τζιχαντιστές,

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός συνάντησης νεαρού, ύποπτου για τρομοκρατική δράση, στο αστυνομικό τμήμα του προαστίου Endeavour Hill της Μελβούρνης.

Νεκρός είναι ο 18χρονος Abdul Numan Haider και τραυματίες δύο αστυνομικοί μέλη της μικτής αντιτρομοκρατικής ομάδας του αστυνομικού τμήματος.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με ανάρτηση της ελληνικής εφημερίδας της Αυστραλίας Νέος Κόσμος, νωρίς το βράδυ της Τρίτη που ο αφγανικής καταγωγής νέος επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα, ανταποκρινόμενος σε πρόκληση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο υπαρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας, Luke Cornelius, δήλωνε τα μεσάνυχτα της Τρίτης ότι οι δύο αστυνομικοί -ο ένας μέλος της Κοινοπολιτειακής και ο άλλος της Πολιτειακής Αστυνομίας- συναντήθηκαν με το νεαρό έξω από το αστυνομικό τμήμα και, μετά από λογομαχία, ο νεαρός τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά με αλλεπάλληλες μαχαιριές τον κοινοπολιτειακό αστυνομικό και το μέλος της πολιτειακής αστυνομίας στα χέρια. Εν αμύνη, ο ντόπιος αστυνομικός έσυρε το πιστόλι του, πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό.

Σχετικά άρθρα