ΤζιχαντιστέςΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοπαλίκαρο του Ερντογάν πιάστηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης – Μεγάλο σκάνδαλο στην Τουρκία

Πρωτοπαλίκαρο του Ερντογάν πιάστηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης – Μεγάλο σκάνδαλο στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κοκαΐνη, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ναρκωτικά, Τουρκία,

Το απόγευμα της Δευτέρας οι τουρκικές Αρχές υποχρέωσαν τον κομματικό υπάλληλο του κόμματος Ερντογάν, Κουρσάτ Αϊβάτογλου (Kürşat Ayvatoğlu), ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης, να παραμείνει υπό κατ’ οίκον περιορισμό και υπό δικαστική επίβλεψη, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, Khalq TV.

Χρήστες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «Twitter» στην Τουρκία μοιράστηκαν στις 26 Μαρτίου ένα βίντεο του Κουρσάτ Αϊβάτογλου, γραμματέα του αντιπροέδρου του ισλαμιστικού κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Χάμζα Νταγκ (Hamza Dağ), ενώ έκανε χρήση κοκαΐνης στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Αρχικά οι τουρκικές Αρχές τον συνέλαβαν, αλλά τον άφησαν ελεύθερο αφού ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσε «ζάχαρη άχνη» ως είδος αστείου και όχι κοκαΐνη.

Ωστόσο, οι φίλοι του, που ήταν μαζί του, κατέθεσαν ότι έκανε κοκαΐνη και όχι ζάχαρη άχνη, λέγοντας μάλιστα ότι αυτός τους προμήθευε κοκαΐνη, τον έδωσαν δηλαδή για εμπόριο ναρκωτικών.

Αρχικά το AKP αρνήθηκε κάθε σχέση με τον Κουρσάτ Αϊβάτογλου, όταν όμως κυκλοφόρησαν στις τουρκικές ιστοσελίδες φωτογραφίες του με πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος Ερντογάν και αποκαλύφθηκε ότι ήταν κομματικός υπάλληλος, απολύθηκε από το κόμμα, όπου εργαζόταν στα κεντρικά του γραφεία.

Πολλά τα ερωτηματικά και για τα τρία πολυτελή αυτοκίνητα του Κουρσάτ Αϊβάτογλου, τα οποία δεν θα μπορούσε να είχε αποκτήσει με τον μισθό του κομματικού υπαλλήλου.

Σχετικά άρθρα