Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπάιντεν δεν μετανιώνει που είπε τον Πούτιν «φονιά» – Οι ΗΠΑ επιστρέφουν στην Ανατ. Μεσόγειο

Ο Μπάιντεν δεν μετανιώνει που είπε τον Πούτιν «φονιά» – Οι ΗΠΑ επιστρέφουν στην Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρωσία, Τζεν Ψάκη, Τζο Μπάιντεν,

Δυναμική είναι η επαναφορά των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τονίζει ότι δεν μετανιώνει που χαρακτήρισε τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, «φονιά», ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν έκανε νέες σκληρές δηλώσεις δηλώσεις στη Γερουσία και ανακοίνωσε νέες κυρώσεις για τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε σήμερα η Ελληνοαμερικανίδα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, «ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν μετανιώνει που χαρακτήρισε τον Ρώσο ομόλογό του, τον Βλαντίμιρ Πούτιν, “φονιά” σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του που μεταδόθηκε χθες από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Πούτιν είναι «ένας φονιάς» και προειδοποίησε πως «θα υποστεί τις συνέπειες».

Η Ψάκη τόνισε πως ο Μπάιντεν δεν έχει μετανιώσει καθόλου, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά πόσον ο Αμερικανός πρόεδρος ανησυχεί ότι αυτές του οι δηλώσεις θα κλιμακώσουν τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν μίλησε για νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.

Σχετικά άρθρα