Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατιωτικές ασκήσεις Αμερικανών και SDF στην ανατολική Συρία

Στρατιωτικές ασκήσεις Αμερικανών και SDF στην ανατολική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF),

Ο Διεθνής Συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) διεξήγαγαν στρατιωτικές ασκήσεις στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ, ανέφερε το Σάββατο το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι στρατιωτικές ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν με πραγματικά πυρά κοντά στο πεδίο φυσικού αερίου Κόνικο στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζουρ.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε ενώ ο Διεθνής Συνασπισμός και οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν επίσης ξεκινήσει κινήσεις στην περιοχή, καθώς οι φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές παρατηρήθηκαν πρόσφατα να αναπτύσσονται σε περιοχές της ανατολικής Συρίας κοντά στις όχθες του ποταμού Ευφράτη απέναντι από τις βάσεις των ΗΠΑ στην περιοχή.

Το Παρατηρητήριο μετέδωσε στις 25 Φεβρουαρίου ότι οι υλικοτεχνικές και στρατιωτικές ενισχύσεις των αμερικανικών δυνάμεων μετακινήθηκαν στη βάση τους στις στις πετρελαιοπηγές Αλ Ομάρ στην ύπαιθρο της Ντέιρ Αλ Ζουρ με στόχο την ολοκλήρωση της κατασκευής νέας αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα