Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασυγκράτητο ζευγάρι το «έκανε» σε πάρκο στην Μπανγκόκ μπροστά σε παιδιά

Ασυγκράτητο ζευγάρι το «έκανε» σε πάρκο στην Μπανγκόκ μπροστά σε παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη,

Ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης εντοπίστηκε να το «κάνει» σε ένα δημόσιο πάρκο μπροστά από οικογένειες.

Πλάνα δείχνουν πώς το ζευγάρι συνέχισε να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις για περισσότερο από τέσσερα λεπτά, παρά το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση υπήρχαν παιδιά.

Μια έκπληκτη γυναίκα που έκανε περίπατο εκείνη την ώρα είπε ότι παρακολουθούσε το σκηνικό, τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές αγνοούσαν πλήρως τους ανθρώπους που περνούσαν δίπλα τους.

Η ίδια γυναίκα, ονόματι Ρατάνα, πρόσθεσε ότι ήθελε να απαθανατίσει την άσεμνη πράξη ώστε οι Αρχές να μπορούν να διερευνήσουν το περιστατικό.

«Ήταν χειρότερο πριν ξεκινήσω την ηχογράφηση.

»Ξέχασαν εντελώς ότι βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο.

»Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία αίσθηση στοιχειώδους ευπρέπειας.

»Υπήρχαν παιδιά γύρω μας και οι οικογένειες περπατούσαν σε όλο το πάρκο», είπε.

Η Ρατάνα πρόσθεσε ότι το σημείο είναι κοντά σε μια παιδική χαρά, όπου υπήρχαν πολλά παιδιά, αλλά το ζευγάρι δεν έλεγε να δώσει βάση.

Η Αστυνομία βρήκε προφυλακτικά κι άρχισε έρευνα

Οι αστυνομικοί, που επισκέφθηκαν το πάρκο μια ημέρα αργότερα, βρήκαν ένα πακέτο προφυλακτικά που πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε από το ζευγάρι.

Ο υπαξιωματικός από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής δήλωσε ότι οι συνάδελφοί του είχαν παρακολουθήσει το βίντεο και ξεκίνησαν έρευνα.

«Υπάρχουν κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή, τις οποίες ελέγχουμε για να προσπαθήσουμε να βρούμε πού πήγε το ζευγάρι μετά το πάρκο.

»Ελέγχουμε επίσης αν έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο».

«Ένα περιτύλιγμα προφυλακτικού βρέθηκε στο πάρκο και από τα αποδεικτικά στοιχεία βίντεο και τον μάρτυρα, πιστεύουμε ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα, έτσι θέλουμε να πάρουμε συνέντευξη από τους δύο νέους», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι στο βίντεο, που λήφθηκε στις 13 Φεβρουαρίου, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, αλλά η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό.

Η δημόσια απρέπεια στην Ταϊλάνδη τιμωρείται με πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 120 ευρώ.

Σχετικά άρθρα