Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβανέζος αστυνομικός εκλιπαρεί για τη ζωή του δίπλα σε νεκρό όμηρο (βίντεο)

Λιβανέζος αστυνομικός εκλιπαρεί για τη ζωή του δίπλα σε νεκρό όμηρο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Λίβανος, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Συρία, Τζιχαντιστές, Χεζμπολάχ,

Λιβανέζος αστυνομικός εμφανίζεται να εκλιπαρεί για τη ζωή του ενώ τη ίδια ώρα δίπλα του μόλις έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι στρατιώτης που κρατείτο όμηρος μαζί του από το Μέτωπο Αλ Νούσρα, που είναι ο επιχειρησιακός βραχίονας της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Όπως φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο (η Αλ Νούσρα ζήλεψε το Ισλαμικό Κράτος;) ο Μοχάμεντ Χαμίεχ να ζητά τον τερματισμό των επιθέσεων εναντίον της σουνιτικής κοινότητας. Δευτερόλεπτα αργότερα ο μαυροντυμένος εκτελεστής τον πυροβολεί στο κεφάλι, δίπλα ακριβώς από τον Αλί αλ Μπαζάλ, του Λιβανέζου αστυνομικού που κρατείται όμηρος.

Ο Μπαζάλ εκλιπαρεί την Χεζμπολάχ να αλλάξει την τακτική της.

«Αν δεν σταματήσετε τις επιθέσεις και την υποκίνηση κατά των σουνιτών αδελφών μας, τότε θα έχω την ίδια τύχη με τον συστρατιώτη μου, ο οποίος δολοφονήθηκε εκεί», λέει ο όμηρος αστυνομικός με άψυχο σώμα του Χαμίεχ να κείτεται δίπλα του.

Το Μέτωπο Αλ Νούσρα ζητά την ανταλλαγή 15 κρατουμένων με τη σορό του Χαμίεχ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου του Λιβάνου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ: Η Αλ Νούσρα απειλεί να εκτελέσει και δεύτερο Λιβανέζο αιχμάλωτο

Σχετικά άρθρα