Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκότωσε τον σύντροφό της, τον διαμέλισε και μετά παντρεύτηκε τον πατέρα της

Σκότωσε τον σύντροφό της, τον διαμέλισε και μετά παντρεύτηκε τον πατέρα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμομιξία, Βρετανία, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Η 31χρονη Αμάντα σκότωσε τον πρώην σύντροφό της Τόμας ΜακΓκουάιρ, με τη βοήθεια της αδερφής της και του πατέρα της, Λάρι ΜακΚλουρ, τον οποίο αργότερα παντρεύτηκε.

Η οικογένεια σκότωσε τον άτυχο 38χρονο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 και ούτε έναν μήνα αργότερα η Αμάντα παντρεύτηκε τον πατέρα της.

Όπως είπε στο δικαστήριο η αδερφή της Αμάντα, η Τσούνταρι, της ζήτησε να παριστάνει τη «χαρούμενη μάρτυρα» στο γάμο τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας του Τόμας, όπως ότι πατέρας και κόρη διαμέλισαν τη σορό του τη νύχτα του γάμου τους.

Όπως είπε η Τσούνταρι, ο Λάρι ΜακΚλουρ ήθελε να ξεθάψουν τη σορό του άτυχου ΜακΓκουάι και να τον ξαναθάψουν σε διαφορετικό μέρος για να πουλήσουν το σπίτι του.

Η Τσούνταρι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 40 ετών για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, το ίδιο και η Αμάντα και ο Λάρι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα έφεσης.

Οι τρεις τους σκότωσαν τον ΜακΓκουάιρ χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα μπουκάλι κρασί, του έκαναν ένεση με μεθαμφεταμίνη και τον στραγγαλίσανε με μια πλαστική σακούλα.

Σχετικά άρθρα