Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Handelsblatt: «Έλκει μετανάστες το ευρωπαϊκό σύστημα Υγείας»

Handelsblatt: «Έλκει μετανάστες το ευρωπαϊκό σύστημα Υγείας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες,

«Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο για την Ανάπτυξη της Μεταναστευτικής Πολιτικής (ICMPD) η διαθεσιμότητα εμβολίων κατά του κορωνοϊού, αλλά και γενικότερα η ποιότητα του συστήματος υγείας στην ΕΕ θα οδηγήσουν φέτος στην αύξηση του αριθμού των μεταναστών», γράφει η Handelsblatt με τίτλο «Έλκει μετανάστες το ευρωπαϊκό σύστημα υγείας».

Η εφημερίδα του Ντίσελντορφ σημειώνει:

«”Τα δωρεάν εμβόλια και οι καλές υγειονομικές υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για μετανάστες από την Αφρική, τη Λ. Αμερική και την Ασία”, τονίζει στην Handelsblatt ο επικεφαλής του κέντρου Μίχαελ Σπιντελέγκερ για να προσθέτει: “Σε πολλές χώρες φθίνουν οι ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη. Και αυτό θα ενισχύσει τη μετανάστευση”.

»Ο πρώην αυστριακός αντικαγκελάριος και υπ. Εξωτερικών εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι “27” δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε μια ενιαία μεταναστευτική πολιτική.

»Υπογράμμισε τέλος ότι η σχεδιαζόμενη στενή συνεργασία μεταξύ Βρυξελλών και χώρων προέλευσης σε Αφρική και Ασία αποτελεί σημαντική πρόοδο, μιας δεν αφορά μόνο την επιστροφή ατόμων χωρίς δικαίωμα ασύλου, αλλά και νόμιμους τρόπους μετανάστευσης και διευκολύνσεις για το διμερές εμπόριο».

Σχετικά άρθρα