Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι σκότωσαν Παλαιστίνιο υποστράτηγο σύμμαχο του Άσαντ στο δυτικό Χαλέπι

Οι Τούρκοι σκότωσαν Παλαιστίνιο υποστράτηγο σύμμαχο του Άσαντ στο δυτικό Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λίγουα Αλ Κουντς (Ταξιαρχία της Ιερουσαλήμ), Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

Ένας από τους διοικητές της παλαιστινιακής Ταξιαρχίας Αλ Κουντς (Liwaa Al-Quds), παραστρατιωτική μονάδα Παλαιστινίων που υποστηρίζει τον Μπασάρ αλ Άσαντ, σκοτώθηκε αυτή την εβδομάδα αφότου ο τουρκικός στρατός στόχευσε τις θέσεις τους στη δυτική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ο τουρκικός στρατός έπληξε με πύραυλο το όχημα του διοικητή της Ταξιαρχίας Αλ Κουντς, υποστράτηγου Μουγιάντ Σαντεντίν, στο δυτικό Χαλέπι.

Όπως και πολλοί από τους μαχητές παλαιστινιακής καταγωγής της Ταξιαρχίας Αλ Κουντς, ο στρατηγός Σαντεντίν γεννήθηκε στο στρατόπεδο προσφύγων Χανταράτ στο Χαλέπι.

Ο τουρκικός στρατός και οι σύμμαχοί του τζιχαντιστές έχουν εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα αρκετές επιθέσεις στο δυτικό και ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου, ωθώντας τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τους συμμάχους του να ενισχύσουν τις θέσεις τους σε αυτά τα μέτωπα.

Σχετικά άρθρα