Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκωτία: Συνελήφθη βουλευτής επειδή παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Σκωτία: Συνελήφθη βουλευτής επειδή παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σκωτία, Σκωτικό Εθνικό Κόμμα,

Η Αστυνομία της Σκωτίας συνέλαβε την Μάργκαρετ Φέριερ, μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου για φερόμενη παραβίαση των μέτρων κατά του περιορισμού εξάπλωσης της Covid-19, όταν ταξίδεψε τον Σεπτέμβριο του 2020 από το Λονδίνο στο σπίτι της στη Σκωτία με το τρένο, μολονότι είχε διαγνωσθεί θετική στον νέο κορωνοϊό.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα και απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον μιας 60χρονης γυναίκας σε σχέση με φερόμενη αξιόποινη και απερίσκεπτη συμπεριφορά», δήλωσε μια εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας.

«Η σύλληψη ακολουθεί μια διεξοδική έρευνα της σκωτσέζικης Αστυνομίας σχετικά με μια φερόμενη παραβίαση των κανονισμών κατά του νέου κορωνοϊού μεταξύ της 26ης και 29ης Σεπτεμβρίου 2020.

»Θα αποσταλεί αναφορά στην εισαγγελική αρχή και δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω».

Η Φέριερ πληροφορήθηκε ότι το τεστ της ήταν θετικό στα τέλη Σεπτεμβρίου αφού είχε εκφωνήσει μια ομιλία στη Βουλή των Κοινοτήτων, στο Γουεστμίνστερ.

Ζήτησε συγνώμη έπειτα για το γεγονός ότι πήρε το τρένο ταξιδεύοντας πάνω από 400 μίλια για να επιστρέψει πίσω στη Σκωτία.

Το Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας (SNP) λίγο αργότερα την έθεσε εκτός κόμματος.

Είναι υποχρεωτικό στην Αγγλία για τους ανθρώπους να θέτουν τους εαυτούς σε απομόνωση εάν διαγνωστούν θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Σχετικά άρθρα