Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγόρι κατασπαράχθηκε από σκυλιά ενώ η μάνα του μεθούσε με βότκα

Αγόρι κατασπαράχθηκε από σκυλιά ενώ η μάνα του μεθούσε με βότκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρωσία, Σκύλος,

Ένα νεαρό αγόρι στη Ρωσία έχασε τη ζωή του από επίθεση σκύλων, αφού η μητέρα του φέρεται να το άφησε μόνο του στο σπίτι για να πάει και να πιει βότκα με έναν φίλο.

Η μητέρα του αγοριού έχει συλληφθεί από τη ρωσική αστυνομία που υποψιάζονται πως τον εγκατέλειψε για να κάνει παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Οι αναφορές λένε ότι η μητέρα τριών παιδιών είχε επισκεφθεί τον φίλο της που διατηρεί κυνοτροφείο στην πόλη Ιβαντέενκα στην Περιφέρεια της Μόσχας στις 31 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία δεν έχει κατονομάσει δημόσια τη μητέρα και το παιδί της, αλλά οι αξιωματικοί αναφέρονται στο αγόρι μόνο με το μικρό του όνομα: Μαξίμ.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Μαξίμ δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων της φυλής «Αλαμπάι», γνωστής και ως τσοπανόσκυλο της Κεντρικής Ασίας και γερμανικού ποιμενικού, επιτέθηκε βίαια στο παιδί, αφήνοντάς τον με σοβαρά τραύματα.

Το «Αλαμπάι» χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προστασία των ζώων ή ως σκύλος φύλακας.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το αγόρι υπέστη φρικιαστικά τραύματα, καθώς τα σκυλιά τού έσκισαν το πρόσωπο και του έκοψαν το ένα χέρι.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, βρήκαν μπουκάλια βότκας στο πάτωμα του σπιτιού και τη μητέρα τόσο μεθυσμένη που δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί στον γιο της.

Δεν αποκαλύφθηκε αν ο πατέρας ήταν παρών στο «πάρτι».

Σχετικά άρθρα