Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάρατζ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένοχη για την χούντα του Κιέβου

Φάρατζ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένοχη για την χούντα του Κιέβου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ισλαμικό Κράτος, Νάιτζελ Φάρατζ, Ουκρανία, Ρωσία,

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Νάιτζελ Φάρατζ στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την Μέση Ανατολή.

“Σταματήστε να πολεμάτε τον Πούτιν και κάντε συμμαχία μαζί του, είτε τον συμπαθείτε είτε όχι, για να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος και τον μουσουλμανικό εξτρεμισμό” είπε ο ηγέτης των Βρετανών ευρωσκεπτικιστών και κάλεσε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να σταματήσουν να προβοκάρουν τον Πούτιν.

“Ο αληθινός και μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν είναι ο Πούτιν, αλλά οι φανατικοί μουσουλμάνοι που κόβουν τα κεφάλια των Βρετανών ομήρων” συμπλήρωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ.

“Η Ευρώπη υποστήριξε το Μαιντάν, που έδιωξε την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας και πειράζατε την ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί. Τώρα το ΝΑΤΟ έχει εμπλακεί και έχει στείλει στρατιώτες που δρουν μέσα στην Ουκρανία. Αλήθεια τι θέλετε; Πόλεμο με τον Πούτιν;” τόνισε ο Βρετανός πολιτικός.

Όπως ήταν φυσικό ένας Ρουμάνος ευρωβουλευτής σηκώθηκε και τον ρώτησε: “Εσείς τι προτιμάτε, το ΝΑΤΟ να επιχειρεί στην Ουκρανία ή τους Ρώσους να καταλαμβάνουν την ουρκανία;” μεταφέροντας το κλίμα του αντι- ρωσικού μένους που έχουν όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ .

“Αυτό που είπα” ανπάντησ εο Νάιτζελ Φάρατζ, “ήταν ότι η Ευρώπη, και όλοι εδώ μέσα, θα πρέπει να αισθανόμαστε ένοχοι για αυτό που έγινε στο Κίεβο με το κίνημα του Μαϊντάν. Όπου οι οι Ουκρανοί κρατώντας Ευρωπαϊκές σημαίες έκαναν και έλεγαν άσχημα πράγματα. Έκαναν βανδαλισμούς κρατώντας την σημαία της Ευρώπης και ουσιαστικά έκαναν ένα πραξικόπημα εναντίον του νόμιμου προέδρου της χώρας”.

Στο σημείο αυτό άρχισαν να φωνάζουν κάποιοι ευρωβουλευτές, με αποτέλεσμα ο Νάιτζελ Φαρατζ να τους απαντήσει: “Ναι, εσείς είστε οι ένοχοι άνθρωποι σε αυτή την υπόθεση και αποδεχθείτε το”.

Σχετικά άρθρα