Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστραλές μουσουλμάνες καταδίδουν τα παιδιά τους για να τα σώσουν!

Αυστραλές μουσουλμάνες καταδίδουν τα παιδιά τους για να τα σώσουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αυστραλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Δεκάδες Αυστραλές μητέρες, κυρίως μουσουλμάνες, έχουν καταφύγει στις αυστραλιανές Αρχές, ζητώντας να λάβουν μέτρα για να εμποδίσουν τα παιδιά τους να μεταβούν στο εξωτερικό, στο Ισλαμικό Κράτος, και να πολεμήσουν με τους τζιχαντιστές στη Συρία και το Ιράκ.

Τα παραπάνω υποστηρίζει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας The Australian, σύμφωνα με το οποίο πάνω από 60 Αυστραλοί νέοι, μουσουλμανικής καταγωγής, μάχονται σήμερα στις τάξεις των τζιχαντιστών.

Εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθεί σχέδιο νόμου στην αυστραλιανή βουλή το οποίο θα καθιστά παράνομα τα ταξίδια σε Ιράκ και Συρία. Μόνο όσοι παίρνουν άδειες από τις Αρχές ασφαλείας θα μπορούν έτσι να ταξιδεύουν νόμιμα σε αυτές τις δυο χώρες.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα αντι-ισλαμικά κρούσματα στην Αυστραλία, ενώ οι μουσουλμανικές κοινότητες, με εκδηλώσεις τους, καταδικάζουν τους αποκεφαλισμούς από τους τζιχαντιστές, διαδηλώνουν υπέρ της Αυστραλίας και υποστηρίζουν ότι γίνονται άδικά στόχος κάποιων ανεγκέφαλων.

Σχετικά άρθρα