Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιθουανός βουλευτής που πολεμά τους ομοφυλόφιλους «πιάστηκε» με γυμνό άνδρα (βίντεο)

Λιθουανός βουλευτής που πολεμά τους ομοφυλόφιλους «πιάστηκε» με γυμνό άνδρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βίντεο, Γάμος Ομοφυλοφίλων, Λιθουανία, Ομοφυλόφιλοι,

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο βουλευτής του δεξιού κόμματος «Τάξη και Δικαιοσύνη» Πέτρας Γκραζούλις, στην Λιθουανία.

Ο βουλευτής, που στο παρελθόν έχει ταχθεί επανειλημμένα κατά των γάμων ομοφυλοφίλων και των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, πιάστηκε «στα πράσα», στο σπίτι του, παρέα με έναν γυμνό άνδρα.

Ο Πέτρας Γκραζούλις, όπως αναφέρει το Russia Today, προφανώς ενεργοποίησε την κάμερα του κατά λάθος κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Το κακό για τον ίδιο είναι ότι το σχετικό βίντεο κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, όπου ένας άντρας εμφανίζεται πίσω από τον Πέτρας Γκραζούλης χωρίς να φοράει ρούχα και να κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Και τον εκθέτει αποκλειστικά και μόνο γιατί ο ίδιος έχει επιλέξεις να στοχοποιήσει και να αμφισβητήσει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

«Το ερώτημα είναι γιατί είναι γυμνοί κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας.

»Φυσικά μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η προσωπική ζωή κάποιου, αλλά συνδέεται και με μια συνεδρίαση του κοινοβουλίου», σχολίασε ο πρόεδρος της επιτροπής προειδοποιώντας ότι η αποκάλυψη θα μπορούσε να ανατρέψει το κοινοβούλιο.

Ο Πέτρας Γκραζούλις ισχυρίστηκε αρχικά ότι ο άντρας ήταν γιος του.

Ωστόσο, στη συνέχεια, προφανώς άλλαξε την ιστορία του, ισχυριζόμενος ότι ήταν στην πραγματικότητα ένας δημοσιογράφος, ο Άντριος Ταπίνας, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο τον έχει στοχοποιήσει.

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας στο βίντεο δεν μοιάζει με τον Ταπίνας, ο πολιτικός υπονοούσε ότι είχε αλλάξει την εμφάνισή του ή είχε επεξεργαστεί στη ζωντανή ροή.

«Με στοιχειώνει παντού, δεν είναι περίεργο που έφτασε εδώ», πρόσθεσε.

Ο Γκραζούλις έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο φανατικούς νομοθέτες κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το περιστατικό έρχεται μόνο μια εβδομάδα αφότου ο Ούγγρος δεξιός πολιτικός Γιόζεφ Σάγιερ παραιτήθηκε από το κυβερνών κόμμα Fidesz του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, αφού συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, να προσπαθεί να φύγει από ένα πάρτι οργίων, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 ανδρών, συμπεριλαμβανομένων πολλών διπλωμάτων, κατεβαίνοντας από την υδρορροή του κτιρίου.

Τι συμβαίνει τελικά με όλους αυτούς τους «άντρακλες» της δεξιάς;

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα