Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε 7χρονη μετά από τρεις λανθασμένες διαγνώσεις!

Πέθανε 7χρονη μετά από τρεις λανθασμένες διαγνώσεις!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 7χρονη κοπέλα, δύο ώρες μετά από επίσκεψή της στο νοσοκομείο, ενώ της έγινε για τρίτη φορά λανθασμένη διάγνωση!

Η μικρή Evelyn Smith οδηγήθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο, όταν ξαφνικά ανέβασε υψηλό πυρετό και ένοιωθε ναυτίες και τάση για εμετό. Ο γιατρός, όπως αναφέρει η Daily Mirror, έχοντας κάνει λανθασμένη διάγνωση παρέπεμψε το κορίτσι σε χειρουργό.

Το γεγονός τρομοκράτησε τη μητέρα της Evelyn, η οποία πήγε την κόρη της σε γιατρό για Τρίτη φορά μέσα σε τρεις ημέρες. Ο γιατρός δεν διέγνωσε όμως και πάλι τίποτα, με αποτέλεσμα η 7χρονη να καταρρεύσει δύο ώρες αργότερα, μόλις είχε μπει στο σπίτι της στο Warwick.

Μετά το θάνατό της οι γονείς της ανακάλυψαν από την ιατροδικαστική έρευνα ότι η μικρή πέθανε από μία σπάνια βακτηριδιακή μόλυνση που οδηγούσε σε ένα είδος γρίπης.

Παρά το γεγονός ότι ο γιατρός διέγνωσε τη γρίπη, δεν μπόρεσε να εντοπίσει το μοιραίο βακτήριο, κάτι που θα είχε σώσει τη ζωή της μικρής Evelyn.

«Ο χαμός της Evelyn ήταν η απόλυτη καταστροφή για την οικογένειά μας» εξομολογείται η τραγική μητέρα.
evelyn
«Επιδεινώθηκε η κατάστασή της τόσο γρήγορα, που ακόμα και τώρα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Το κενό που άφησε πίσω της δεν θα μπορέσει ποτέ να καλυφθεί» προσθέτει.

«Την πήγαμε στο νοσοκομείο τρεις φορές σε τρεις ημέρες. Ζητήσαμε επανειλημμένα ιατρική βοήθεια γιατί το παιδί μας φαινόταν ότι κάτι είχε, και οι γιατροί δεν μας έδωσαν καμία σημασία» καταλήγει η μητέρα της.

Σχετικά άρθρα