Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τhe Sun: Ο Πούτιν έχει εξώγαμη κόρη με πρώην καθαρίστρια και νυν καμπαρετζού

Τhe Sun: Ο Πούτιν έχει εξώγαμη κόρη με πρώην καθαρίστρια και νυν καμπαρετζού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ρωσία,

Την ενόχληση του Κρεμλίνου, έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει μία «κρυφή» εξώγαμη κόρη από την φερόμενη ερωμένη του Σβετλάνα Κριβόνογκιτς (Svetlana Krivonogikh), η οποία κάποτε εργαζόταν ως καθαρίστρια και σήμερα είναι εκατομμυριούχος έχοντας στην κατοχή της νυχτερινό κέντρο με ερωτικά σόου.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τον πρόεδρο της Ρωσίας να απέκτησε την κόρη του με τη Σβετλάνα το 2003, και ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun», η μητέρα της 17χρονης -η περιουσία της οποίας εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια- φέρεται να είχε συνοδεύσει πολλές φορές τον Βλαντιμίρ Πούτιν στα αεροπορικά του ταξίδια κατά την δεκαετία του ’90, και ενώ η καριέρα και η δημοφιλία του χάραζε ανοδική τροχιά.

Η φερόμενη ως ερωμένη του προέδρου της Ρωσίας εργαζόταν κάποτε ως καθαρίστρια και κατοικούσε σ’ ένα κοινωνικό διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη, το οποίο όμως αντικαταστάθηκε από μια πολυτελέστατη κατοικία λίγο μετά τη γνωριμία της με τον Πούτιν.

Αν και φωτογραφίες της 17χρονης κοπέλας δεν έχουν δημοσιευτεί, ειδικός αναλυτής από το πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στη Βρετανία, που είδε φωτογραφία της 17χρονης δήλωσε πως η ομοιότητα μεταξύ εκείνης και του Ρώσου προέδρου είναι «εξαιρετική», αναφέρει η «Sun», αναφέρει -επικαλούμενη την ρωσική αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα Proekt, η οποία αναφέρει πως το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου έδειξε ομοιότητα σε ποσοστό 70,44% μεταξύ του Πούτιν και της 17χρονης.

Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φωτογραφία της κοπέλας μέσα σε ιδιωτικό αεροσκάφος (κεντρική εικόνα – πάνω) χωρίς, όμως, να φαίνεται το πρόσωπό της.

Το πιστοποιητικό γέννησης της «κρυφής» κόρης του Πούτιν δεν αναφέρει όνομα πατρός, αλλά μόνο το μεσαίο όνομα, «Βλαντιμίροβνα», που, όπως συνηθίζεται στη Ρωσία, είναι το μικρό όνομα του πατέρα.

Η Σβετλάνα. Πρώην καθαρίστρια και νυν καμπαρετζού και τραπεζίτρια.

Η σχέση της Σβετλάνα, με τον Ρώσο πρόεδρο υποτίθεται ότι έληξε περίπου την ίδια περίοδο που ο Πούτιν «ήρθε πιο κοντά» με την Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φέρεται να απέκτησε δίδυμα το 2018 και έκτοτε δεν έχει θεαθεί δημόσια από κανέναν.

Σήμερα η Σβετλάνα είναι μέτοχος σε τράπεζα στην οποία είχαν επιβληθεί κυρώσεις από τη Δύση, λόγω των στενών δεσμών του ιδρύματος με το Ρώσο Πρόεδρο.

Επίσης, φαίνεται πως διευθύνει το νυχτερινό κλαμπ «Leningrad Centre», διάσημο για τα ερωτικού περιεχομένου σόου του με ακροβατικά και χορευτικά από ημίγυμνες performers.

Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Proekt επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Σβετλάνα, η οποία είπε πως ταξιδεύει με τρένο και αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του, υποσχόμενη πως θα τον καλέσει εκείνη, χωρίς όμως να το κάνει.

Μάνα και κόρη, μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον αν ο πρόεδρος γνωρίζει τη γυναίκα, απάντησε:

«Έχω ερωτηθεί ξανά σχετικά με αυτό το όνομα, δεν μου λέει κάτι».

Πάνω σε αυτό, ένας από τους συντάκτες του άρθρου του Prοekt, ο Αντρέι Ζαχάροφ, σχολίασε στο Twitter:

«Κανείς δεν νοιάζεται για το αν ο Peskov γνωρίζει την Svetlana Krivonogikh… Αυτό που τον ρώτησαν είναι αν την ξέρει ο Πούτιν».

Σχετικά άρθρα