Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεμένη καθηγήτρια φυλακών είχε ερωτική σχέση με 18χρονο κρατούμενο

Παντρεμένη καθηγήτρια φυλακών είχε ερωτική σχέση με 18χρονο κρατούμενο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Ορλεάνη, Φυλακές,

Μια παντρεμένη επικεφαλής καθηγήτρια φυλακής είχε ερωτικές σχέσεις με έναν φυλακισμένο, ο οποίος είναι 18 χρονών.

Η 49χρονη Κρίστι Σάμπσον Κέλι (Christy Sampson-Kelly) παραδέχθηκε ότι αντάλλαξε 762 τηλεφωνικές κλήσεις με τον νεαρό το διάστημα που εργαζόταν σε φυλακή της Νέας Ορλεάνης, με πολλές από αυτές να είναι «εξαιρετικά ερωτικής και άσεμνης φύσης».

Η Σάμπσον Κέλι και ο τρόφιμος είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση, σύμφωνα με όσα παραδέχτηκε.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών κατηγορείται ότι αποπλάνησε το αγόρι, ο οποίος εκτίει την ποινή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Κέντρο Παρέμβασης για τη Δικαιοσύνη των Νέων (αναμορφωτήριο).

Η 49χρονη συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε ότι πραγματοποίησε κλήσεις στον έφηβο, αφού είχε φύγει από την φυλακή ανηλίκων όπου εργάστηκε τον Ιανουάριο.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Δικαιοσύνης της Νέας Ορλεάνης -την κύρια φυλακή ενηλίκων της πόλης.

Η Σάμπσον Κέλι είχε δώσει συνέντευξη για το έργο της το 2015, όπου μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Τότε ήταν διευθύντρια του Travis Hill School, το οποίο επιβλέπει την εκπαίδευση των φυλακισμένων νέων.

Η καθηγήτρια είχε αναφερθεί επίσης στην επιθυμία της να δημιουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα που «προωθούν υγιείς σχέσεις και επικεντρώνονται στις δυνατότητες των νέων».

Έχει διδακτορικό στην ειδική εκπαίδευση και μίλησε σε συνέδριο του Harvard Law School για την καλή μεταχείριση των παιδιών τον Απρίλιο του 2019.

Η Σάμπσον Κέλι κατηγορείται για παραβίαση νόμων που απαγορεύουν τις σχέσεις μεταξύ ευάλωτων ανθρώπων και ενηλίκων με εξουσία επί αυτών.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών εάν καταδικασθεί και της έχει απαγορευτεί να επιστρέψει στην εργασία της μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση της.

Σχετικά άρθρα