Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

16χρονη αυτοκτόνησε επειδή ο βιαστής της άφησε έγκυο άλλη κοπέλα

16χρονη αυτοκτόνησε επειδή ο βιαστής της άφησε έγκυο άλλη κοπέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βιασμός, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κακοποίηση Ανηλίκου, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια έφηβη κοπέλα στη Βρετανία, μια ημέρα πριν τα 16α γενέθλια της, όταν έμαθε πως… ο άντρας που την είχε βιάσει, δεν θα την έβλεπε ξανά.

Η Τζόρτζια Μάγερς φέρεται να… έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και να έγινε ράκος ψυχολογικά, όταν ο μεγαλύτερος άντρας με τον οποίο διατηρούσε επαφές, την χώρισε αφού είχε αφήσει έγκυο μια άλλη κοπέλα.

Το νεαρό κορίτσι, το οποίο βρέθηκε νεκρό κοντά στο σπίτι του στο Λιντς, ήταν μόλις 14 ετών όταν ο 32χρονος – σημερα – πρώην σύντροφος της ετεροθαλούς αδελφής της (με την οποία έχουν και δυο παιδιά), Μάικλ Τζένκινς, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά τον Απρίλιο του 2017.

Ο Τζένκινς παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την 16χρονη στο δικαστήριο του Λιντς αυτή την εβδομάδα, όπου ομολόγησε την ενοχή του για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σε ανήλικο, από την 1η Απριλίου του 2017 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2018.

Ο δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση, τη χαρακτήρισε ως «μία από τις πιο τραγικές περιπτώσεις που έχω συναντήσει».

Η 38χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας είπε στο δικαστήριο πώς ο Τζένκινς γνώρισε για πρώτη φορά την κόρη της όταν εκείνη ήταν εννέα ετών.

Ξεκίνησε να τον επισκέπτεται στο διαμέρισμά του το 2016, όταν εκείνος χώρισε με την αδερφή της, ενώ «του είχαμε εμπιστοσύνη, καθώς η Τζόρτζια ήταν η θεία των παιδιών του» τόνισε η μητέρα.

Η «σχέση» τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017, όταν η μητέρα της 16χρονης παρατήρησε αρκετές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της.

«Απλώς πίστευα ότι ήταν δύσκολα εφηβικά σκαμπανεβάσματα» τόνισε στην κατάθεσή της.

Η κακοποίησή της συνεχίστηκε για 11 μήνες, έως ότου η Τζόρτζια ζήτησε από τον Τζένκινς να αποκαλύψει σε όλους τη «σχέση τους». Όταν αρνήθηκε, εκείνη μίλησε στην αδελφή της τη σχέση της μαζί του.

Η αδερφή της Τζόρτζια ενημέρωσε άμεσα τη μητέρα της και της ζήτησε να καλέσει την αστυνομία, τον Απρίλιο του 2018.

Η 38χρονη μητέρα σοκαρίστηκε όταν έμαθε λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ είδε πως η μικρή της κόρη «ανακουφίστηκε» με τη σύλληψη του 32χρονου και έδειχνε έτοιμη να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή της.

Όλα αυτά, όμως, κράτησαν για μερικούς μήνες, καθώς οι δυο τους άρχισαν να έχουν ξανά σχέσεις.

Τρεις ημέρες πριν τα 16α γενέθλιά της, ο Τζένκινς κάλεσε τη Τζόρτζια για να την ενημερώσει πως είχε αφήσει έγκυο μια άλλη κοπέλα. Αυτό, φαίνεται, πως ήταν και το μοιραίο «χτύπημα» στην ευαίσθητη ψυχολογία της.

«Πέθανε για το τίποτα» ανέφερε η συντετριμμένη μητέρα.

Σχετικά άρθρα