Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σύζυγος και ο γαμπρός συμβουλεύουν τον Τραμπ να αποδεχτεί την ήττα του από τον Μπάιντεν

Η σύζυγος και ο γαμπρός συμβουλεύουν τον Τραμπ να αποδεχτεί την ήττα του από τον Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ιβάνκα Τραμπ, Μελάνια Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, Τζο Μπάιντεν,

Πηγή που επικαλείται το CNN αναφέρει πως η Μελάνια Τραμπ παρενέβη και συμβούλευσε τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ, να αποδεχθεί την ήττα του, ενώνοντας τη φωνή της με αυτήν του γαμπρού του Τραμπ και συζύγου της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κούσνερ, που λίγες ώρες πριν φέρεται να πρότεινε ακριβώς το ίδιο.

Αν και η Μελάνια δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το θέμα, οι πηγές του CNN αναφέρουν πως η απερχόμενη Πρώτη Κυρία μίλησε ιδιαιτέρως με τον σύζυγό της και τον συμβούλευσε να αποσυρθεί από τη μάχη.

«Προσέφερε την άποψή της όπως συχνά κάνει» είπε η πηγή στο CNN.

Νωρίτερα ο CNN μετέδιδε ότι ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, συμβούλευσε τον πεθερό του να αναγνωρίσει την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

Το CNN δεν ανέφερε ποια ήταν η αντίδραση του Τραμπ σε αυτήν την πρόταση.

Προηγουμένως, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News είχε μεταδώσει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι ο Τραμπ θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, εφόσον το επιτελείο του εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Τραμπ είχε επισημάνει στη δήλωσή του ότι «δεν θα ηρεμήσω μέχρι ο αμερικανικός λαός να έχει την ειλικρινή καταμέτρηση ψήφων που δικαιούνται και απαιτεί η Δημοκρατία» προαναγγέλλοντας ότι η δικαστική μάχη ξεκινά τη Δευτέρα.

Σχετικά άρθρα