Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραίτηση Πούτιν λόγω Πάρκινσον βλέπουν οι Βρετανοί – Τι απαντά το Κρεμλίνο

Παραίτηση Πούτιν λόγω Πάρκινσον βλέπουν οι Βρετανοί – Τι απαντά το Κρεμλίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ρωσία,

Αιφνίδια παραίτηση του 68χρονου Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν βλέπουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, λόγω του ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

Σύμφωναμε τη The Sun, ο Πούτιν εμφανίζει πρώιμα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον, για να έλθει η διάψευση από το Κρεμλίνο και τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τι συμβαίνει με τον Ρώσο πρόεδρο;

Ειδικότερα, πολιτικός αναλυτής που μίλησε στην εφημερίδα The Sun, η σύντροφός του Αλίνα είναι αυτή που τον καλεί να αποσυρθεί.

Το δημοσίευμα επικαλείται, μάλιστα, πρόσφατα βίντεο που έδειχναν τα πόδια του Πούτιν να κουνιούνται ενώ κρατά με δύναμη τα μπράτσα μιας καρέκλας, βίντεο τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Παράλληλα, ερωτήματα προκαλούν η κίνηση με ένα στυλό που κρατά στα χέρια του, αλλά και ένα κύπελλο που, σύμφωνα με αναλυτές που μίλησαν στη Sun, ήταν γεμάτο με παυσίπονα.

Σάλος με την νομοθεσία

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστή η απροσδόκητη νομοθεσία που επιταχύνθηκε ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο Πούτιν θα μπορούσε να μείνει ισόβιος γερουσιαστής, που θα απολαμβάνει νομικής ασυλίας μετά την αποχώρησή του από το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Ακόμη και το κρατικό δίκτυο RT προέβλεψε ότι η κίνηση αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί «ως ένδειξη πως έχουν τεθεί τα θεμέλια για μια ενδεχόμενη μετάβαση της εξουσίας της Ρωσίας».

Η διάψευση

Αυτό είναι καθαρή ανοησία.

Ο πρόεδρος είναι καλά, ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι παρατηρητές που θεωρούν ότι ο Πούτιν αναμένεται να αποσυρθεί από τον Ιανουάριο μετά από παρότρυνση της οικογένειάς του.

Σχετικά άρθρα